4
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

ČETVRTA POBEDA: Zvezda bolja i od LASK-a, Milić dvostruki strelac – prvenac Milana Jevtovića (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.18 u 18:55

Zvezda je danas nastavila sa pobedama na pripremama za sezonu koju će uskoro otvoriti u Letoniji.

Danas su izabranici Vladana Milojevića savladali LASK iz Linca rezultatom 3:1.

U prvih 15 minuta nije bilo puno prilika, međutim iz prve ozbiljnije šanse na utakmici srpski klub je poveo. Igrao se 18. minut kada je El Fardu Ben centrirao, a u kaznenom prostoru austrijskog kluba se najbolje snašao Nemanja Milić i doneo prednost Zvezdi.

Šampion Srbije je preuzeo inicijativu i stvorio još jednu odličnu priliku samo tri minuta kasnije, u njoj se našao Srnić ali je golman rivala uspeo da spreči gol. Usledila je korna, Meleg je uputio udarac, ali opet gola nije bilo.

U 44. minutu je sudija ovog meča zbunio veliki broj ljudi koji su gledali utakmicu, dosudivši najstrožu kaznu za Lask. Ulman je bio precizan u završnici poluvremena tako da se na pauzu otišlo sa rezultatom 1:1.

(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

Međutim, ta situacija nije poremetila igrače Crvene zvezde koji su veoma dobro ušli u drugo poluvreme i ponovo poveli u 53. minutu. Drugi put se na meču u listu strelaca upisao Milić, a ovoga puta je Marko Gobeljić bio u ulozi asistenta.

Imao je LASK u 63. minutu veliku priliku da opet dođe do izjednačenja, ali je lopta prošla tik pored stative Zorana Popovića koji je na golu tokom poluvremena zamenio Milana Borjana.

U 77. minutu novi penal, Milijaš je uputio udarac ka golu tima iz Linca ali se na putu isprečila ruka jednog od defanzivaca ovog kluba. Sa kreča je bio precizan Milan Jevtović i postavio konačnih 3:1.

(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

Ovo je četvrta pobeda Zvezde na pripremama, pošto je prvo porazila selekciju Užica sa 2:1, onda Rid sa 2:0, i sa 1:0 Apolon.

Teren: U Vindišgarstenu
Gledalaca: 500
Strelci: Milić u 19′ i 53′, Jevtović (p) u 78′ za Crvenu zvezdu, a Ulman (p) u 45′ za LASK.

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Stojković, Savić, Hajdin, Krstičić, Meleg, Ben, Srnić, Milić, Stojiljković.
Igrali su još i: Popović, Jovičić, Jevtović, Pešić, Milijaš, Terzić, Joveljić, Eraković, Nikolić.

LASK: Pogatec, Vostri, Mihorl, Ulman, Ramsebner, Teteh, Holand, Ranftl, Goiginger, Santos, Šlager.

0
0

4 Komentara

  1. Gledao sam danas spartaks, igrali 1:1, umuvali go u 93 minutu. Igraju defanzivan fudbal, dizu lopte bas visoko i igraju sporo. Bog neka im je na pomoc od ovakve zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta je sa špicevima, izgleda najslabija tačka u timu? To je ta priča da je bio potreban strani špic jer naših trenutno nema za povoljan novac.

    0
    0
    Odgovori
    • A sta bi ti sa spicevima ? Zasto pises gluposti samo da bi nesto pisao ??? Pa strasno je koliko dobro igramo za ovaj period priprema. Uzimamo zive lopte u tolikom procentu da to nihe normalno, a odatle do golova je iza coska. Uostalom postignuto je desetak golova u cetiri utakmice gde se igraci posle tegova istrcavaju u kombinovanim sastavima. Sto li se ja ubih da ti pojasnim ????

      0
      0
      Odgovori
    • Dobro pitanje! Odgovor se nameće sam po sebi! Zvezda ne računa na svoje mladešpiceve Pavkova i Joveljića~! Vidi se po dosadašnjoj minutaži da su spremni za odstrel, odnosno za slanje na „pozajmice“! Čim se Zvezda vrati sa priprema, u Beograd, odmah će biti sugerisano Pavkovu, Joveljiču, Erakoviću, Cvetkoviću, Gojkovu i Veljku Nikoliću da odu na pozajmice ili da napuste klub! To je sasvim logično za ove veleumove koji vode Zvezdu, treba opravdati angažovanje „kapitalaca“ Samarila i Ebesilia a tu su i nezaobilazni Muhamed Ben i perspektivni Milijaš. U svakom slučaju, mladi će ponovo izvisiti!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter