10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKA TRAGEDIJA SRPSKOG FUDBALA: Preminuo Goran Bunjevčević!

Objavljeno: 28.06.18 u 22:53

Bivši fudbaler Crvene zvezde, reprezentativac i dosadašnji direktor ‘A’ selekcije Srbije, Goran Bunjevčević, preminuo je u svojoj 46. godini života.

Goran Bunjevčević primljen je u bolnicu zbog izliva krvi u mozak u noći između 19. i 20. maja, ali nije uspeo da pobedi u najvažnijoj borbi života.

Preminuo je ovog četvrtka, 28. juna, na Vidovdan. Upravo smo za ovu vest dobili i potvrdu iz Fudbalskog saveza Srbije.

Rođen je u Karlovacu u Hrvatskoj, 17. februara 1973. godine. Prve fudbalske korake napravio je u Hajduku iz Splita, ali se ubrzo po početku rata u bivšoj Jugoslaviji preselio u Beograd.

Zatim je krenula karijera u kojoj je nosio dres BASK-a, Grafičara, Rada, a onda i Crvene zvezde, čiji je bio i kapiten i gde je osvojio dve titule šampiona države i dva Kupa Jugoslavije.

Na međunarodnoj sceni igrao je za Totenhem, Den Hag i u Holandiji je završio igračku karijeru, da bi se posvetio funkcionerskom poslu.

Bio je direktor Crvene zvezde i Zemuna, a od 1. avgusta 2016. godine bio je na mestu sportskog direktora FSS. res sa nacionalnim grbom nosio je 16 puta.

Porodici Gorana Bunjevčevića izjavljujemo iskreno saučešće.

0
0

10 Komentara

  1. Нисам ни знао да је имао мождани удар раније… Слава ти! Навијач Партизана.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter