5
Domaći fudbal

FOTO: CRVENA ZVEZDA

NOVO POJAČANJE: Reprezentativac Gane promovisan u Ljutice Bogdana!

Objavljeno: 28.06.18 u 13:57

Štoper iz Gane stigao je na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone.

Rašid Sumaila je prethodno igrao za Al Kadisiju, a rođen je 1992. godine.

Sumaila je ponikao u Ebusuji, a potom je igrao za Asante Kotoko i Memelodi Sandauns, a prvi angažman na evropskom tlu biće mu Crvena zvezda, pošto se nije izborio za ugovor u Lensu 2011. godine na probi.

Prošao je kroz sve mlađe kategorije reprezentacije Gane, a sada nastupa i za seniorsku. Međutim, od 2011. godine je odigrao samo šest zvaničnih utakmica za najbolji tim svoje zemlje.

— Veoma sam srećan što sam došao u Crvenu zvezdu, ovde sam da pomognem timu kako bi ostvario svoje ciljeve, kao i ciljeve koje klub želi. Zvezda je dobar klub koji će mi pomoći da i ja igrački napredujem. Znam da klub ima veliku istoriju, da je osvojio Ligu šampiona, i znam za prošlogodišnji dobar nastup u Ligi Evrope. Po prirodi sam pobednik, ne volim da gubim i zato želim za Zvezdom da beležim što bolje rezultate, izjavio je Sumaila prilikom potpisa.

0
0

5 Komentara

  1. „ ovde sam da pomognem timu kako bi ostvario svoje ciljeve“ – između ostalog je rekao za „Novosti“ ovaj novi „kapitalac“, koji je došao direktno iz neke od savana Afrike! Zamislite on da pomogne Zvezdi! Ovo je apsurd! Ovo je kraj sveta! Ovaj verovatno živi u hologramu, u iluziji!

    0
    0
    Odgovori
    • Pusti strucnjake da rade svoj posao. Ako si rukovalac ne znaci da mozes rukovoditi klubom vec se ti drzi svog japanera i pazi na tockove. I ne zaboravi cestitati celnim ljudima Zvezde za sve uradjeno i postignutom uspehu na svim poljima.

      0
      0
      Odgovori
    • Ajde uskoci u taj japaner i baci sam sebe jer si truo iznutra. Sta mislis kad bi se ujeo za jezik jel bi se otrovao?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter