0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

ŽFK RAD PONOVO U NIŠU: Građevinarke gošće na memorijalnom turniru ‘Andreini dani’ (FOTO)

Objavljeno: 27.06.18 u 00:16

Ženska sekcija Rada i ove godine je putovala na memorijalni turnir u Nišu.

Iako je Svetsko prvenstvo u fudbalu u toku, fudbalerke Rada pokazale su da je najvažnija stvar na svetu humanost. Četvrtu godinu u nizu Građevinarke učestvuju u memorijalnom turniru Andreini dani u ime tragično nastradale Andree Stojiljković.

U niškom naselju Nikola Tesla po jedanaesti put održan je memorijalni turnir u malom fudbalu, a sve sa ciljem da sećanje na Andreu nastavi da živi. Fudbalerke Rada po četvrti put u isto toliko godina postojanja kluba odazivaju se na poziv porodice Stojiljković i uzimaju učešća na revijalnoj utakmici, po drugi put snage će odmeriti sa fudbalerkama Radničkog.

FOTO: HOTSPORT

Jelena Polić osnivač, potpredsednik, i fudbalerka kluba kaže da u njenom srcu ovaj turnir ima poseban značaj.

– Andreini dani za naš klub važe za turnir od posebnog značaja. Uvek nam je puno srce da dođemo i damo skroman doprinos da sećanje na Andreu i dalje živi. Turnir u naselju Nikola Tesla ugosti veliki broj ekipa i navijača i zato nam je drago da budemo deo te manifestacije.

Pre večerašnje utakmice za gošće sa Banjice upriličen je prijem u opštini Niška Banja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter