14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda izabrala, Kangin ‘naslednik’ stiže iz Holandije!

Objavljeno: 26.06.18 u 09:30

Dobre preporuke dao je bivši kapiten Mičel Donald, a vezista je prihvatio uslove, pa je ostalo da se dva moguća rivala dogovore.

Izgleda da je pronađen „naslednik“ Gelora Kange u Crvenoj zvezdi, i to na Kipru.

Kako HotSport saznaje, šampion Srbije je posle preporuka bivšeg kapitena Mičela Donalda odlučio da angažuje njegovog nekadašnjeg saigrača.iz redova slavnog Ajaksa, koji je trenutno pod ugovorom sa kiparskom APOEL-om, potencijalnim rivalom Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Lorenco Ebesilio (26) je prihvatio da dođe u Beograd, a klubovi su blizu relaizacije pošto vezista ima klauzulu po kojoj može da napusti Nikoziju godinu dana pre isteka ugovora.

Misija traje već nedeljama unazad, i crveno-beli očekuju uspešan finiš pregovora sa momkom koji je za Ajaks odigrao 38 mečeva i dao devet golova.

Iz Amsterdama je otišao na istok, u Metalurg iz Donjecka, potom je branio boje Gabale, Morodovije (sa Donaldom i Le Talekom). Put ga je na jednu sezonu odveo u Anži, odakle je 2017. stigao u APOEL

Na 24 utakmice ove sezone dao je sedam golova. Ostalo je da se posao okonča, pa će ako dođe do realizacije Zvezda kompletirati tim za početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

(Youtube/ Rodolfo Vaz)

 

0
0

14 Komentara

  1. MISLIM DA CEMO VRLO BRZO UPOZNATI NOVU TERMIN OSLABLJENJA JER SVE STO DOSADA DODJE NEMOZE SE DRUGACIJE NAZVATI,DRUGI SE POJACAVAJU A MI SE SLABIMO VREME JE NAJBOLJI SUDIJA,,,,,,3

    0
    0
    Odgovori
  2. Cela tehnologija delovanja ovih genijalaca iz Zvezde počiva na neprevaziđenim manipulacijama! Vladaju tehnikama obmane, opsene! Evo, nekoliko kvantitativnih parametara. Došli smo u paradoksalnu situaciju da se oslobađaju svoje dece šaljući ih na pozajmice a dovodeći „kapitalce“ direktno iz savana Afrike, preko SMS poruka! Dovođenje ovakvih „kapitalaca“ direktno iz Afrike je duhovna kastracija srpskog fudbala!

    0
    0
    Odgovori
      • Pogresio si klub, ova vest je o klubu koji je zbog milion evra izbacen iz evro takmicenja. Onaj drugi klub, sa tuzne strane brda, je igrao evropu sa 2 miliona evra drzavnih/narodnih para

        0
        0
        Odgovori
        • @Bojan Klub koji živi na jaslama države decenijama je Crvena zvezda. Ovo je prema vrlo preciznoj statistici 214 pojačanje Crvene zvezde u posljednjih 10,5 godina odnosno za 21 prelazni rok. prosjek pojačanja je po prelaznom roku više od 10, a po godini preko 20. Isti taj klub, koji dovodi pojačanja u tonama kaošto se govedinua uvozi iz Južne Amerike smanjila je dug na fantomski način.

          0
          0
      • Tako je prvo pare vratititi od gladnog naraoda vasa top bommba Suma je placen citavih 1.75 mil ev.ekstra bomba nije se cestito ni popisala…a ti vidi gdje si..

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter