4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI IGRAČI STIŽU KAO NA TRACI: Nakon štopera, Zvezda potpisuje ugovor i sa golmanom

Objavljeno: 25.06.18 u 17:21

Milan Borjan će imati jaku konkurenciju na golu šampiona Srbije.

Crveno-beli dovešće još jedno pojačanje pred početak kvalifikacija.

Kako je HotSport za vikend ekskluzivno najavio, čuvar mreže Zoran Popović potpisaće ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana. Iskusni golman stigao je u glavni grad i ujutru će zajedno sa štoperom Rašidom Sumailom obaviti lekarske preglede, a nakon toga potpisati ugovor.

Nekadašnji čuvar mreže Voždovca sa Crvenom zvezdom potpisaće ugovor na tri godine, a visina obeštećenja nije poznata, dok štoper iz Gane dolazi na jednogodišnju pozajmicu. Popović koji dolazi iz norveškog Bodo Glimta u karijeri je igrao za Voždovac, Napredak, Vojvodinu, Beograd, Čukarički.

0
0

4 Komentara

  1. Žali bože dobode nesportskh ličnost puši, pije ko smuk… loš golman strašno i još grobar. Neka ga u Bodo Glimitu… šta je sa mladim Vićićem, Stankovićem, Trkuljom… propast opsta!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto se dovode sumnjivi igraci kada je ovaj tim najbolji u poslednjih 25 godina ili ce posle kvalifikacija Borjan,Pesic,Rodic i Radonjic vec obecani pa da se novi uigraju.
    .pssttt

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter