0
Fudbal

FOTO :RTS/Screenshot

ZA OVAJ PROMAŠAJ VAR NIJE BIO POTREBAN: Miši Batušaji se propisno izblamirao (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.18 u 16:13

Fudbaler reprezentacije Belgije i Čelsija Miši Batušaji jeste postigao gol, ali utakmica protiv Tunisa ipak će mu u sećanju ostati kao zbirka zaista senzacionalnih promašaja.

Batušaji je u igru ušao umesto dvostrukog strelca Edena Azara u 74. minutu i već nekoliko trenutaka kasnije imao dobru šansu, ali je odbrana Tunisa sa gol linije izbacila loptu.

Drugu dobru priliku, ujedno i promašaj utakmice, a i jedan od najvećih na celokupnom turniru, doneo nam je 80. minut, kada je Batšuaji nakon što je golmanu Tunisa Benu Mustafi posle udarca Karaska lopta ispala, pritrčao je špic Čelsija i sa pet metara zakucao loptu u prečku:

(Youtube/ FootballHDse)

Propustio je Batšuaji još dve dobre prilike, pošto je jedan volej sa sedam-osam metara poslao pravo u Mustafu, a potom i iz dobre situacije šutirao pored gola, ali je ipak uspeo da se upiše u strelce u poslednjem minutu regularnog dela.

(Youtube/ HB BROS)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter