0
Fudbal

SELEKTOR ŠPANIJE ODGOVRIO NA PROZIVKE: Dobro igramo, ako uzmemo u obzir šta nam se sve dešavalo

Objavljeno: 21.06.18 u 09:08

Selektor ‘crvene furije’ odgovrio je nakon meča na kritike o lošoj igri.

Fernadno Jero čovek koji je selekciju preuzeo samo dva dana pred Mondijal sada se susreće sa prvim problemima.

Da Dijego Kosta nije jedva ugurao loptu u gol, sada bi problemi za ovog Španca bili mnogo veći. Sa druge strane on je nakon meča veoma smireno razgovarao sa predstavnicima ‘sedme sile’, zadovoljan viđenim.

– Dobro smo počeli, ali nismo imali sreće u prvom poluvremenu. Igrali smo dobro 15, 20 minuta u nastavku, ali nam je Iran zadao dosta problema. Mondijal je težak za sve ekipe. Ovde niko ne dobija lagano. Oni imaju trenera koji već sedam godina vodi ekipu, bili su u seriji od 12 mečeva bez poraza. I baš zbog toga sam veoma srećan što smo pobedili. Na ovom turniru su 32 najbolje ekipa na svetu. Znali smo da će Iran da se dobro spremi i da su fizički snažna ekipa. Jedno je sigurno – ovde vam niko ništa neće pokloniti, rekao je on.

Osvrnuo se selektor Španije i na sve ono što se dogodilo pred sam Mondijal.

– Ovde su 23 igrača i svi se trude. Ponosan sam na timski rad, dobro prolazimo za sada pogotovo ako se uzme u obzir šta nam se sve dešavalo. Zaista su momci uradili sve što sam tražio od njih, rekao je Jero.

Na konstataciju da je jedan od glavnih igrača Andreas Inijesta odigrao loše, ovaj Španac imao je spreman odgovor.

– Malo već postaju dosadne te priče. On je primer svima, a normalno je da svaki igrač ima dobar i loš dan, zaključio je selektor ‘crvene furije’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter