2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘SMEŠNI SU MI DŽAKA I ŠAĆIRI’: Luka Milivojević dao najbolji odgovor na provokacije Švajcaraca!

Objavljeno: 19.06.18 u 14:55

Fudbaleri Srbije uveliko su u pripremama za verovatno odlučujući meč drugog kola Svetskog prvenstva protiv Švajcarske koji se igra u petak u Kalinjingradu.

Danas su pred novinare u Svetlogorsku izašli Luka Milivojević i pomoćnik selektora Ljubiša Ranković, koji su potvrdili da u reprezentaciji Srbije vlada odlična atmosfera i optimizam pred susret sa Švajcarskom.

Ono što, za sada, najviše obeležava ovaj duel jesu provokacije Albanaca u redovima Švajcarske, na šta je Luka Milivojević imao spreman odgovor.

– Meni je sve to jako smešno! Mitrović je rekao jednu lepu stvar na tu temu: ako su toliko velike patriote, što ne igraju za tu zemlju? To su njihove stvari, pokušavaju na sve moguće načine da nas isprovociraju, ali mi se nećemo spuštati na taj nivo. Bili bismo mnogo naivni kada bismo im dozvolili da nas izbace iz takta – rekao je Milivojević.

Zatim je nastavio:

– Moramo da poštujemo Švajcarce kao protivnika i ništa više od toga. Kvalitetni su, dobri kao tim, imaju igrače koji su u top klubovima, bili su fenomenalni u kvalifikacijama, a nisam očekivao da mogu da uzmu bod Brazilu i to je velika stvar. Mislim da će biti vrhunska utakmica, a mi idemo na pobedu, jer nas ona vodi u drugi krug – poručio je Milivojević.

FOTO: STARSPORT

Brazil i Švajcarska su malo poremetili očekivani rasplet u grupi E remijem od 1:1, ali ne i reprezentativce Srbije.

– Nama je sve isto. Znali smo i pre te utakmice da nas pobeda nad Švajcarcima vodi dalje, tako da nas taj remi nije uzdrmao – rekao je Milivojević.

Milivojević je zaradio manju povredu još pre meča sa Kostarikom posle kog je propustio trening u ponedeljak, ali veruje da će biti spreman.

– Nadam se da ću biti spreman za utakmicu, jer ima još dosta vremena do meča. Imao sam mali problem pred Kostariku, ali dobro sam se osećao tokom utakmice i mislim da ću i za sledeću biti potpuno spreman – poručio je Luka Milivojević.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Nadam se da cemo biti dovoljno pribrani i pametni da ne nasedamo na njihove provokacije ( prigovore, svadju, grube startove …. )… Samo hrabro i da resimo prolaz u sledecem kolu. Verujemo u VAS ! ! !

    0
    0
    Odgovori
    • Управо то. Само испровоцирати да они зараде црвени и не улазити ни у какву причу …

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter