1
Fudbal

PANIKA U BRAZILU: Snimak je sve otkrio – Nejmar jedva hoda, šepajući je napustio trening! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.18 u 17:30

Sa oznakom ‘URGENTE’, brazilski mediji izveštavaju o šokantnom demonstrativnom izlasku Nejmara sa terena tokom najobičnije ‘ševe’ na treningu.

Nejmar je pre dve večeri dobio mnoštvo prekršaja, a čak 10 faulova je dosuđeno, što je najviše još od ‘batina’ Alana Širera krajem prošlog veka.

Švajcarcima se ta taktika isplatila, a produkt tuče nad najboljim igračem Brazila jeste njegova povreda!

O tome se pisalo još juče, a danas je to potvrdio snimak sa treninga, koji je Nejmar napustio uz besnu reakciju zbog nemogućnosti da gotovo stoji na nogama.

Povreda zaista deluje ozbiljno, a tako je prenose i mediji iz Brazila koji najavljuju da će najverovatnije propustiti meč protiv Kostarike (petak, 14h), a možda čak i duel sa Srbijom 27. juna u Moskvi.

Evo kako je to izgledalo na treningu u Sočiju:

0
0

1 Komentara

  1. Brazil je duplo jaci kad ne igra neimar,tako da to nije milakav hemdikep za ekipu tipa brazil,oni su sigurni za prolaz u drugi krug bez obzira na iznenadjujuci kiks protiv takozvanih svajcaraca-albanaca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter