0
Auto Moto

SPORT NA TV: Mondijalska žurka na najvišem nivou – četiri utakmice danas, krećemo tačno u podne!

Objavljeno: 16.06.18 u 08:50

Naravno da će u narednih mesec dana svakog dana u prvom planu biti Svetsko prvenstvo u fudbalu, pogotovo danima kada na programu bude četiri utakmice.

Prve četiri utakmice na Mondijalu u Rusiji bile su strašno zanimljive i golovi su na svakom meču padali u samom finišu. Nema razloga da se uzbuđenja ne nastave ni na današnjih četiri susreta.

Najpre će tačno u podne na teren fudbaleri Francuske i Australije u okviru prvog meča u grupi C. Taj meč biće na prvom programu RTS-a, baš kao i naredni duel između Argentine i Islanda koji je zakazan za 15 časova.

Od 18 sati sastaju se Peru i Danska, a prenos će biti na drugom kanalu Javnog servisa, da bi u večernjem terminu od 21 sat Hrvatska i Nigerija odigrali svoj duel prvog kola grupe D, a prenos će ponovo biti na RTS 1.

Od ostalih sportskih dešavanja, SportKlub nam na svom prvom programu nudi kvalifikacije za Moto GP, a uveče od 21h i meč odbojkaša Srbije protiv Irana u okviru Lige nacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter