0
Evropske lige

FOTO: FK PARTIZAN

OZVANIČENO: Potpisao Marko Nikolić! (FOTO)

Objavljeno: 15.06.18 u 15:11

Sada je i definitivno da će bivši trener Partizana Marko Nikolić nastaviti misiju u mađarskom Videotonu.

Iako je nedavno Marko Nikolić bio u Beogradu u gostima kod svog bivšeg kluba i slikao se sa dresom Partizana, srpski stručnjak odlučio je da nastavi započet posao u Videotonu.

Klub iz Seherfehervara, inače novi šampion Mađarske, objavio je danas da je produžio ugovor sa Nikolićem do 2020. godine, a prethodni je trajao do 2019.

Nikolić, koji je osim Partizana, trenirao i Rad, Vojvodinu i Olimpiju iz Ljubljane, objasnio je kakvi su mu planovi vezani za Videoton.

– Nijednog trenutka nije postojala dilema da li ću ostati ovde i dovršiti započeti posao. Sećam se kada sam pre godinu dana pričao sa ljudima u klubu, kada smo označili ciljeve kao što je titula, a koje smo ostvarili. Sada moramo da napravimo novi korak i razmišljamo o trogodišnjem projektu. Najvažniji naredni cilj je odbrana šampionske titule, ali i osvajanje Kupa Mađarske. Imamo ambicije i u Everopi gde ćemo probati da napravimo iznenađenje. Očekujemo da sledećeg leta klub bude izdignut na potpuno novi nivo. Zato sam produžio ugovor – objasnio je Marko Nikolić.

FOTO: www.vidi.hu
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter