8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Stižu milioni, Valensija se javila Crvenoj zvezdi zbog veziste – cifra od šest nula!

Objavljeno: 08.06.18 u 13:19

Slepi miševi bi u svom timu uskoro mogli da imaju još jednog srpskog fudbalera.

Najnovija meta je kako HotSport saznaje vezni fudbaler šampiona Srbije.

I Uroš Račić bi ovog leta mogao da napusti Ljutice Bogdana, a ponuda za njega stilga je iz Primere! Valensija je spremna da Crvenoj zvezdi za talentovanog fudbalera plati dva miliona evra i tako nadmaši ponude Genta i Bolonje koji su Srbina želeli da kupe za milion i po.

Nakon što je nastupao u omladinskom pogonu Crvene zvezde, Račić je 2016. godine dobio priliku da debituje za prvi tim kluba iz Ljutice Bogdana, a sada bi mogao da napravi potez karijere odlaskom u jedan od najvećih klubova tog dela Evrope.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

8 Komentara

  1. KOJA SPRDNJA OD SAOPSTENJA …ljudi u i oko zvezde … KOJI MILIONI,KOJE NULE … za igrace ni prosecnog fudbalskog znanja … narod u Srbiji dobro zna odakle (6) nula i vise nula od ER-a koje se u RUPU sliva u proteklih 6 godina. za igrace ovog kvalitete (kao u slucaju marka grujica …) OGROMNA KOLICINA ER-a DOLAZI RADOM BAKOMATA … (republickog-gradskog budzeta i naravno od drzavnih sponzora-tajkuna u dogovorenim poslovima …). ovi i ovakvi … naslovi i tekstovi samo sluze da opravdaju RAD BANKOMATA … to narod zna bez obzira na medijsjku kampanju da sve … opravda.

    0
    0
    Odgovori
    • Govoriš o crno-belom zagrebačkom bankomatu od 1946 do dana današnjeg (7.6.2018.) Salonski komunisti,partijsko ucenjene sudije,uprave,tzv sponzori. Šamaranje sudija u direktnom TV prenosu,psovanje protivničkih igrača od strane uprave crno bele bagre,sedenje na klupi ministara kao podrška igračima? Predsednik vlade, predsednik Srbijagasa,direktor Progresa, Sponzor crno bele bagre…ubijanje dece na stadionu JNA…i. Ti pričaš o bankomatima…zatvaranje tuševa jednima a oproštaj dugova drugima… sramota…pokrij se ušima i čuti…dok se nisam setio ucenama sa izdavanjem pasoša, slanjem na služenje vojnog roka a drugima oslobođenje istog…

      0
      0
      Odgovori
      • Alal ti vera!
        Nemaju oni obraza posle ovoga da cute jer im je obraz k’o vojnicki djon!
        Izmedju ostalog: sve posle ovoga shto ce reci, bice veoma glupo, a od njih nishta pametno i ne moze da se chuje osim
        KMEEEEE
        KMEEEEE
        KMEEEEE

        0
        0
        Odgovori
    • Ima jedna stvar koju „Anonimni“ svesno izbegava, a to je da je drug Franja Tuđman, kao predsednik Partizana, na svoju ruku jednostrano promenio boju dresova Partizana i ona je do danas ostala ista, crno-bela, po izričitoj volji druga Franje Tuđmana! Te su ga boje verovatno asocirale na boje jednog režima, koji je poslao samo u Jasenovac, preko milion Srba! Inače, prema statutu kluba, boje partizana su „crveno-plave“!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter