16
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

HOTSPORT SAZNAJE: Crvena zvezda ne staje, novo pojačanje je na vratima Marakane

Objavljeno: 08.06.18 u 09:58

Kluba sa Marakane rešen je da u najkraćem roku formira ekipu za predstojeće kvalifikacije.

Predstoji dogovor klubova oko visine obeštećenja što ne treba da bude problem pošto štoperu isticče ugovor u decembru.

Novi igrač koji bi mogao da pojača zadnju liniju šampiona i zameni Damijena Le Taleka je Nemanja Milunović. Bivši igrač Borca i Mladosti iz Lučana prihvatio je ponudu da postane član crveno-belih i ostaje samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja.

Ovog puta šampion Belorusije nema mnogo izbora i ne mogu da „zatežu“ pošto defanzivcu ističe ugovor u decembru, a Milunović nije produžio ugovor kao Mirko Ivanić i već nekoliko kola ne dobija priliku u najboljem sastavu.

Štoper je kod selektora Slavoljuba Muslina branio boje Srbije sve do teške povrede kolena, koja je u potpunosti sanirana što je pokazao svojim učinkom baš protiv Crvene zvezde prošle sezone u Ligi Evrope. Zimus klubovi nisu postigli dogovor, ali sada su šanse velike da dođe do posla.
U nekoj opciji spominje se i Petar Golubović štoper Novare, ali je za sada šampion Srbije samo fokusiran da završi misiju dovođenja igrača iz Belorusije.

0
0

16 Komentara

  1. Jel se to zvezda spfema za debakl i bruku? . Mislim oni neracunaju na to ali im je to krajnji rezultat, nek treniraju valja ce za koji JSL debakl da dozive.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa naravno da je CZ mezimce Srbije, vi se obratite crnokosuljasima u NDH. Svako svojoj majci!
    Zivela Zvezda, zivela Srbija!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. 6 miliona evra sponzora,plus sponzori koji se ne pominju.Prema nekim procenama u C.Zvezdu se donira posredstvom drzave oko 15 000 000 evra godisnje.I posle govorimo o rivalstvu Partizana i Zvezde…hahahahahahaa..A da li pomenuti kosarku…ahahahahhhhaaa…..Sve resurse drzava ulaze u mezimicu kako joj decica ne bi bila uplakana…A sta reci za dug od 50 miliona evra?Nestao je maestralnim vodjenjem dr Terzica…ahahahahhhaha…..

    0
    0
    Odgovori
    • Ahahahaha.koliko smesno.privatizacije pretvorili u sponzorski pul pa onda satro dominirali u srbiji.pokrite se usima.vi pricate o kosarci.sto vas tuzio profesor ljubavi vujosevic.a toliko ste se voleli.drzava vam sad ne valja .pa jbg rodjaci zar ste mislili da cete dozivotno da grabite .vracate se u svoje okvire.bili ste prosek i ostali prosek .

      0
      0
      Odgovori
      • O cemu ti pricas,seti se sponzorskog pula sa Drakulicem,Grand kafom,jednom recju sa najacim firmama tada u Srbiji na celu sa Svetislavom Pesicem.Tada vam je Dule Vujosevic ocitao lekciju sa prosecnim igracima.Znam da je on vasa nocna mora i da imate frustracije od njega.Ne zaboravite da ste vi to drzavno mezimce uvek bili.A ako aludiras na Borisa Tadica,e taj u crno zavio Partizan direktno blokirajuci preko Skupstine grada izgradnju stadiona Partizana na nagovor Miskovica koji je planirao na Autokomandi izgradnju Delta Planeta.Treba da se stidite jer ste punili halu navijajuci za nekakvu tvorevinu Nebojse Covica.Vi bi i Cibona da promeni ime u C.Zvezdu navijali za nju!!!!Nemate vi stida ni srama…

        0
        0
        Odgovori
      • Igore malo je 15 milki ZA REGIONALNOG GIGANTA, jedinog Istočno-Evropskog šampiona sveta i 1 od 2 prvaka Evrope.Inače u pravu si, evo i vi ako promebnite ima i stanete pod ime NAJVEĆEG SRPSKOG BRENDA CRVENA ZVEZDA, obučete SVETE CRVENO-BELE DRESOVE, navijaćemo čak i za vas.

        0
        0
        Odgovori
  4. Lepa vest , bio bi prvo pojačanje za kvalifikacije Lige šampiona (ne računam prethodna dva jer su to za rotacije). Čeka se strani plej I centarfor kao na primer Giljerme I Soldano, Puki…

    0
    0
    Odgovori
  5. E ovo je pojacanj….gokubovic ce mozda doci i to nema veze sa milunovicem.miluna pravi izbor.ko ga ne poznaje dovoljno,pravi zvezdas i fenomenalan momak.u skoku je nenadmasan,a tehnicki moze da parira i spiceviva u nasoj ligi.istina da je malo spori ali to nadoknadjuje odlicnom postavkom i citanjem igre.retko pametan stoper.i jos ovo zapamtite bice bolji od letaleka sigurno,jer poznajem ga kicno…i znam da je momak spreman da se vrati u repku.povreda ligamenata ga je izbacila iz repke i siguran sam da nije toga sada bih bio u rusiji.i jos nasto brzi je od le taleka

    0
    0
    Odgovori
  6. mislite da glavno odbor stranke … NE staje … ?! definitvno je ovo godina (mozda sledeca) kad ce: NARO POCETI BOLJE DA ZIVI … ne zbog prvaka drzave u drzavnom projektu-zvezda … vec zbog : NOVE SEZONE KUPANJA …

    0
    0
    Odgovori
    • Počela vam je sezona navijanja za Zvezdine protivnike. Pa neka vam je sa srećom mada ćete opet plakati kao i lane pa tako i sledeće godine pa onda tako i narednih ko zna koliko. Nije vam lako. Stvarno nije. Ali biće molje sledeće sezone.

      0
      0
      Odgovori
      • Hahaha posle 10 godina navijanja protiv partizana konačno je i zvezda nesto igrala u evropi (pélican rezultat ) i vidi se po tvom komentaru da ti nije bilo lako . Stvarno nije .

        0
        0
        Odgovori
        • Pa posle Zvezdinih 50 godina uspeha i igranja finala,polufinala i osvajanja trofeja u Evropi, moze mali partizancic valjda 10 godina samo da igra Evropu i sluzi za gol razliku.

          0
          0
    • I ostani anonimus doživotno…komentariši svog glavoseka,“profesora“ sa znanjem desetogodišnjeg deteta. Da li je kupio diplomu ili dobio na poklon?

      0
      0
      Odgovori
    • Mislim da ti pisanje ne ide od ruke.idi u teleoptik gledaj kako omladinci deru cuvenu partizanovu skolu fudbala.najveci dugovi drzave srbije vezani su za period grobara u vrhu vlasti.zato bolje u svoje dvoriste.koliko privatizacija ste odradili da bi dominirali u fudbalu i kosarci.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter