3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ O NAVODNOM SUKOBU: To je njihova stvar koju rade stalno na treningu

Objavljeno: 05.06.18 u 18:31

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić na današnjoj konferenciji za medije pričao je o sukobu među Orlovima.

Na pitanje predstavnika ‘sedme sile’ kako on vidi sukob između fudbalera Benfike Andrije Živkovića i napadača Fulama Aleksandra Mitrovića, selektor je rekao:

– To je njihova stvar koju rade stalno na treningu. Nema nikakvih problema. Evo ja ću da im kažem da na svakom treningu samo zbog vas oni podignu palac jedan drugom samo da biste vi bili zadovoljni, na pomalo čudan način ‘opravdao’ je ponašanje svojih pulena Krstajić.

Naša selekcija neslavno je započela pripreme za Mundijal porazom od desetkovanog Čilea, a da li četa Mladena Krstajića može više videćemo već u subotu kada igramo poslednji prijateljski susret pred Svetsko prvenstvo protiv Bolivije.

Iz Graca: Stefan Smuđa

0
0

3 Komentara

  1. Putujuci cirkus,tako je bilo uvijek tako ce biti i sad.Bez puno nervoze i sekiracije ispratiti jos jedan fijasko u nizu i primiti to isto kao sto ce i oni da po slijetanju na aerodrom da zavrse po Beogradskim splavovim…..,e i ja cu konacno sam prebolio te rep.bolesti.Zivi vi i zdravi bili momci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Normalno Zivkovic i Jovic izigralj za novac partizan i zvezdu otisli na hinjaka iz istih namesto kazne on ih nagradzuje pozivom u reprezenteciju.A i on nikog nije vodio niti trenirao a vidi sada reprezentaciju zalosno to ima samo u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije li vas sramota da sastavljate clankove gde otvoreno napadate nase momke, da to citaju razumni ljudi pa ande nekako, ali to citaju deca bez mozga pa hejtuju i pljuju reprezentaciju na svakom ppstu i gde god stignu, i ne pitam da li je sramota samo vas, vec i sportske i sve ostale sportske novine… stvarno ste dno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter