11
Domaći fudbal

‘GORKI ŠPANSKI VETAR’ IZ KOMŠILUKA: Hrvati ‘otkrivaju’, Partizan krade pojačanje Rijeci i to napadača Real Madrida?! (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.18 u 14:44

Veoma zanimljiva priča pojavila se danas među hrvatskim kolegama koje imaju jedno itekako interesantno saznanje.

Ono se tiče novog pojačanja Partizana u ofanzivnom redu, kao zamenu za dvojac Ožegović Tavamba.

Kako Hrvati prenose, Partizanu je malo što je već angažovao dva napadača, Nemanju Nikolića i Rikarda Gomeša, pa će pohrliti i za trećim. I to, crno-beli žele da angažuju Raula de Tomasa i tako pokvare posao Rijeci koja je već u dubokim pregovorima sa Real Madridom za ovog igrača.

Ovu informaciju treba uzeti sa rezervom pošto bi i srpski i hrvatski klub teško mogli da ‘iznesz’ ugovor Španca rođenog 1994. godine koji je ponikao u čuvenoj Kastilji. Tores se vratio u Real Madrid nakon pozajmice u Rajo Valjekanu, ali je odmah prekomandovan u B tim.

(Izvor: YouTube/ivan RVM)

0
0

11 Komentara

  1. Grobaris-Totalitare, jedno si potpuno u pravu: moramo brze da odradimo prave stvari.A ne stenjati , razvlaciti i otezati,onda se „nakace“ i konkurentski klubovi.
    Svi pomenuti igraci ovde su naravno, atraktivni za nas Klub ali mi se cini da je pored ovog realovca najbitniji onaj iz Beneventa, niko ga sad ne pominje. On je klasicna desetka a takav nam se namece kao imperativ.
    Cini mi se i da su dva pominjana Crnogorca iz Zete takodje pali u drugi plan,mada ne bi trebalo da ih ispustimoI mladjani centarfor i nesto stariji centarhalf su kvalitetom dostojni naseg kluba. Ja bih i njih kupio pa kud ide uzica neka ide i magare! Od domacih igraca, mislim da Zlatkovic iz Radnika, PFC dete, i Stuparevic iz Vozdovca apsolutno zasluzuju punu paznju, mada su za njih zagrizli italijanski klubovi. Takodje mi se dopadaju i Lazar Arsic iz Vose,levokrilni napadac Duronjic iz Vozdovca takodje, a ne verujem da mozemo bilo sta uraditi u vezi sa Andrijom Lukovicem takodje i Vozdovca jer je Zvezdin igrac na pozajmici. Njega pominjem vise zbog cinjenice da mi se stvarno svidja kao igrac, ima puno talenta i sigurno ce napraviti dobru karijeru.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobar igrac vidi se.Da se ja pitam ostavio bih iz trenutnog sastava sledece igrace:GOLMANI:Stojkovic, Jovicic, Stevanovic(povratak iz Rada sa pozz)
    ODBRANAMiletic (celavi) Markovic, Bosnjak, Cucin, Antonov VEZNI RED: Zdjelar, Pantic, Djerlek, Jankovic, Ivanovic NAPAD: Jovanovic
    SVI OSTALI NA PRODAJU…OSVEZITI ODBRANU SA STOPEROM EXTRA KVALITETA DESNIM BEKOM EXTRA KVALITETA I LEVIM BEKOM (ako moze povratak Bogosavca), jedan zadnji vezni, raca petrovic, Radovanovic, ili neki stranac..2 krila Drazic, povratak Leonarda, poluspic extra kvaliteta, i ova dva vec navedena napadaca Raul i Gomes…imali bi paklen tim…moderni fudbal zahteva brze igrace, takvin nam trebaju u skoro svim linijama, narocito po boku i poluspicu, spicu…Djukic da ostane, covek je uvek uz svoj tim, gospodin je i treba mu dati sansu

    0
    0
    Odgovori
  3. Pored Rikarda Gomesa i Nikolica koji su dosli, ubrzano se radi uz pomoc Mijatovica i na dovodjenju upravo Raula De Tomasa. Sto se tice ofanzive u igri je Zakaric umesto Tosica koji sigurno ide, Jankovic verovatno ostaje u suprotnom Leo je u igri, nije los Zakaric s’ obzirom sta je Tosic pokazao i pored toliko golova i asistencija. U odbrani za stopera u igri su Dusan Cvetinovic, Aleksandar Pantic, Slobodan Rajkovic kao i jedan stranac, na desnom beku glavni ya to mesto su Gajic (pozajmica iz Bordoa) i kupovina Loica Nega (nekadasnji djak i igrac Rome, sada Videoton) dakle sprema se paklen tim, mora brzo da se radi i da se zavrsava! Pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter