10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE JOVANOVIĆ: Evo zbog čega sam odbio da igram protiv Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 31.05.18 u 22:42

Mladi napadač Partizana šokirao je danas sve kada je odbio da igra derbi omladinaca sa Crvenom zvezdom za vikend.

Đorđe Jovanović se večeras oglasio preko instagrama i objasnio je zbog čega u subotu neće zadužiti crno-beli dres sa vršnjacima.

– Jedini razlog zbog kojeg sam odbio da pomognem omladincima u derbiju je hronična povreda skočnog zgloba koju vučem cele polusezone i ovu pauzu pokušavam da iskoristim da saniram povredu kako bih se na najbolji način spremio za narednu sezonu! Naslovi kako sam odbio da igram derbi iz revolta zbog minutaže su totalne gluposti i budalaštine, jer svi koji me poznaju dobro znaju koliko volim Partizan i da je on iznad svih nas bez obzira da li je neko ljut ili ne – poručio je Jovanović.

FOTO: Instagram

Derbi Omladinske lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 11 časova u SC Teleoptik u Zemunu.

0
0

10 Komentara

  1. Gde je saopstenje kluba? Dok naseg Djoleta razvlace po novinama sa raznoraznim glupostima on je primoran da se sam bori protiv toga dok uprava sedi skrstenih ruku. Djole izdrzi

    0
    0
    Odgovori
  2. Djole, Ja ti verujem! Verujem da ti je tvoj i nas Partizan iznad svega i svih i verujem da shvatas da tvoje vreme tek dolazi. Dobro se spremi i ako bog da sledeci sampionat je tvoj, majstore. U ostalom, svaki trener shvati, pre ili kasnije da mora da pruzi sansu momku koji uredno i vredno ispunjava sve zadatke i koji pokazuje svoj nesporni talenat. voje je da radis najbolje sto umes i mozes da se prezentiras pred strucnim stabom na nacin koji ce te lansirati u startnu postavu. A onda, sansa da se pokazes mora da se iskoristi. Ko ceka taj doceka. Lepo se odmori i kreni od prvog dana u novi pokusaj ! Grobari veruju u tebe i traze da ti se pruzi sansa . I dobices je, morace da ti je pruze! U ostalom, gancici ce sutra nastradati i bez tebe, u to ne sumnjaj!

    0
    0
    Odgovori
  3. Još jedna brutalna medijska izmišljotina, još jedno brutalno podmetanje klipova u Partizan, još jedno pravljenje afera gdje ih nema i otvoreno stavljanje u službu samo jednog kluba. To nije bilo ni u vrijeme Gebelsa u Njemačkoj. Svaka pobjeda svaki treofej Partizana u ovakvoj Srbiji vrijedi tri puta više. Ni jedan medij nije konstatovao istinu da i pored pet puta većeg novca, 100 puta veće državne i medijske podrške Partizan u posljednje tri godin igra dva puta LE, Zvezda jednom, Partizan osvoji četiri trofeja, Zvezda dva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter