1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČEKA SE RASPLET: Želja Zvezde i potencijalnog pojačanja je obostrana, ali je prilično velika cena prepreka!

Objavljeno: 31.05.18 u 09:51

Norvežani traže čak 400.000 evra za bivšeg golmana Voždovca kojeg su angažovali pre samo šest meseci, a sledi razgovor čuvara mreže oko sporazumnog rastanka.

Nema dileme kada zove Crvena zvezda da klubovi žele da zarade, a čini se da su Norvežani baš preterali zacepivši cenu šampionu Srbije za golmana Zorana Popovića.

Bodo Glimt je odlučio, kako saznaje HotSport, da za golmana koga je angažovao pre šest meseci iz Voždovca inkasira ‘velikih’ 400.000 evra.

Jasno je da crveno-beli neće platiti ovoliku sumu novca, a sledeći korak je da čuvar mreže pokuša da skocka sporazumni rastanak i da klubu pripadne neka suma kao nadoknada za odlazak mnogo pre isteka ugovora.

Posle jučerašnjih razgovora sa čelnicima crveno-belih Popović je pristao da se preseli u Ljutice Bogdana i pored poznate uloge Milana Borjana. Ipak, ukoliko u avgustu stigne dobra ponuda za reprezentativca Kanade usledio bi rastanak i onda mu sledi uloga prvog čuvara mreze.

Put do realizacije posla je dug, a po povratku u Norvešku sledi rasplet sa Bodo Glimtom za koji je bivši golman Voždovca upisao sedam nastupa.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Jos jedna doktorova nebuloza, za golmana koji je proteklih 5 godina 100 puta mogao da se dovede kao sl9bodan igrac, da daju 400.000, ko je ovde lud, a ko se tali…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter