7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BURA U PARTIZANU: Đorđe Jovanović odbio da igra večiti derbi

Objavljeno: 31.05.18 u 17:22

Jedan od najtalentovanijih napadača u srpskom fudbalu neće pomoći klupskim drugovima u derbiju koji će omladinci odigrati protiv „večitog rivala“.

U subotu od 11 časova na Teleoptiku (bar za sad, ukoliko crno-beli ne usvoje molbu Crvene zvezde) omladinci Partizana dočekaće Crvenu zvezdu u meču koji će direktno uticati na šampionsku trku.

Zvezda pred poslednje, 30. kolo ima dva boda više od Brodarca, koji gostuje Čukaričkom na Banovom brdu. 

Iako ne mogu ni napred ni nazad, u Partizanu žele da pobedom okončaju sezonu, pa je odlučeno da omladinskoj selekciji pomognu Armin Đerlek, Svetozar Marković i Đorđe Jovanović.

I dok su Đerlek i Marković prihvatili i već uveliko od utorka treniraju sa saigračima iz omladinskog pogona, Jovanović je poziv odbio sa obrazloženjem da se nalazi na odmoru i da nije dovoljno spreman.

Da li će ovo uticati na status Jovanovića u Paritzanu pokazaće vreme pred nama, ali nema sumnje da se navijačima neće svideti to što je odbio da pomogne saigračima protiv najvećeg rivala.

Dva sata posle ovog meča, na programu je duel kadeta koji će direktno odlučiti pitanje novog šampiona, a trenutno je Partizan prvi sa istim brojem bodova kao i Crvena zvezda (78), ali uz gol razliku +101, naspram 91, koliko imaju crveno-beli.

Na tragu informacije – Mirko Marković

 

 

0
0

7 Komentara

      • Sto bi on bio glup, jer mu je ovo smesno? U sustini ovo je tuzno, jer tvoj klub se uvlaci predsedniku zarad nekih buducih poena. Umesto tvoj klub da pusti decu na odmor, jer pripreme pocinju za deset dana, on ih zove da igraju za selekciju, za koju vise i nece nastupati, a koja za njih nema rezultatski znacaj. Kompleksi su cudo!

        0
        0
        Odgovori
        • A ti znaš da je to istina? Objavljeno je i da je Đukić smjenjen, pa nije, i da je klauzula od 600.000 eura, pa ni to nije istina.Objavljeno je i da je Partizanov stadion suspendovan na dvije utakmice ispostavilo se da je i to izmišljeno. Zašto bi neko sada vjerovao da je ovo istina? Mediji u Srbiji su u službi samo jednog kluba i samo prave afere u Partizanu, a u Zvezdi može sve da prođe i bruka sa Vračara i finansijski marifetluci i pojačanja u tonama, 207 pojačanja za 10 sezona, odnosno 10,5 po prelaznom roku i nikom ništa.

          0
          0
        • Ограничен си потом глуп и још неписмен.То је убитачна комбинација.Ђукић нема откупну клаузулу од 600.000 евра !? Зато има 800.000.Плата му 40.000 месечно плус бонуси.Ако му дају отказ све плате и премије за годину дана морају да му исплате.

          0
          0
        • Мишко Поповић Фрателло Osi Osim što ti je uvreda bez osnova osnovni argument, čak tri u jednoj rečenici, i sve tri netačne, sve što si napisao zasniva se na tvojoj izmišljotini. Ipak, čak i da je klauzula 800.000 kao što kažeš, netačno je da je 600.000.. , ali je tebi očigledno ozbiljan problem realnost. Bilo bi dobro da počneš da računaš don terzine marematičke akrobacije i da tamo tražiš prostor za svoje matematičke vratolomije. Isto kao i mediji i da napokon objasnimo kako je to dug u decembru 2015.godine bio 53,5 miliona (izjava don terzinja), u decembru2016. godine samo 36-37 miliona, a u januaru saopšteno d aje Crvena zvezda u 2016.godini prihodovala velikih 13.9, miliona, potrošila 12,8 i prvi put nakon mnogo godina završila u plusu. Ako je potrošila 12,8, meni treba tvoje objašnjenje kako je 53,5-12,8 = 36 i zašto se mediji ne bave tim kriminalom?

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter