0
Evropske lige

STRAHOV KUP: Olimpik tri puta zlatni!

Objavljeno: 30.05.18 u 17:36

Na čuvenom „Strahov kupu“ u Pragu, koji se pod pokroviteljstvom UEFA igra od 2014. godine, četiri selekcije dečaka škole fudbala „Olimpik“ iz Beograda osvojile su tri zlatne medalje i jedno četvrto mesto.

Dečaci škole fudbala „Olimpik“ iz Beograda učestvovali su na međunarodnom turniru u Pragu, pod nazivom „Strahov kup“, od 19. do 20. maja.

„Strahov Cup Prague“ igra se od 2014. godine za selekcije U11, U12, U13, U14, U15 i U16.
Glavni organizator turnira je čuveni „Euro-Sportring International Turnaments“ koji, širom Evrope, pod pokroviteljstvom UEFA, organizuje dečje turnire.

Na ovogodišnjem turniru škola fudbala „Olimpik“ iz Beograda učestvovala je sa četiri selekcije koje su ostvarile istorijski klupski uspeh osvojivši tri zlatna odličja i jedno 4. mesto.
Šampioni u svojim kategorijama su dečaci 2005.,2006. i 2007. godište, dok je četvrto mesto zauzela selekcija U14.

Na takmičenju je učestvovalo više od 120 ekipa iz 11 evropskih zemalja – Danske, Poljske, Slovenije, Mađarske, Srbije, Austrije, Nemačke, Francuske, Češke, Holandije, Slovačke.
Najbolji utisak ostavili su dečaci iz Srbije, dečaci su se borili i ostavili srce na terenu, predstavivši sebe i državu na najlepši način.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter