4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘DOBRO DOŠLI’: Štoper kog je Iliev dugo želeo i dobro poznati fudbaler Lacija obukli dres Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 30.05.18 u 19:04

Foto-ubod dana stiže nam sa okupljanja fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Fudbaler Partizana Nebojša Kića Kosović obelodanio je sliku koja prija očima navijača crno-belih. Stiže nam iz komšiluka gde su se ‘đetići’ okupili da odigraju prijateljske utakmice, budući da neće igrati na Svetskom prvenstvu.

Maštu Grobara raspalio je tako što je saigračima Marku Simiću i Adamu Marušiću poklonio po dres ‘parnog valjka’, što su oni rado obukli i sve je objavljeno na Instagramu fudbalera Partizana.

Posebno je interesantan komentar Kosovića ‘dobro došli’, kao da se radi zaista o transferu.

Činjenica je da je pre godinu dana Marko Simić bio velika želja uprave kluba iz Humske i Ivice Ilieva, ali crnogorski štoper nije tada obukao crno-beli dres.

Adam Marušić je bivši igrač Voždovca, a sada Lacija iz Rima i odavno je na tom višem nivou fudbala, pa stoga navijačima svakako prija ova slika.

FOTO: Instagram
0
0

4 Komentara

  1. Ovo je tragedija srpskog naroda! Biti Srbin iz Srbije a igrati za anti-srpsku državu C.Goru! To je isto kao da igraju za reprezentaciju tzv. Kosova. Kapiten u crnogorskoj reprezentaciji im je Fatos Bećiraj, Šiptar, iz Peći koji igra za Dinamo Zagreb! Zamislimo samo kakva je ovo kombinacija?! Ja znam da za crnogorsku reprezentaciju igraju još i Filip Stojković, iz Zvezde, i Mirko Ivanić, iz Bate Borisova. Sve su to ljudi sa niskom srpskom nacionalnom sviješću. U C.Gori, Srbi nemaju nikakva prava, iako čine pola stanovništva. Radi se o totalnom aparthejdu! Tamo je nama Srbima zabranjena ćirilica, zabranjen srpski jezik, zabranjeno pravo na isticanje srpske zastave, izbačeni su srpski pisci iz lektira za osnovnu i srednju školu, otimaju nam crkve SPC, progone sveštenike SPC. Državna regulatorna agencija za elektronske medije C.Gore, nam uredno svaki put zamrači ekrane na RTS1, kada su prenosi bilo koje srpske reprezentacije, zatim Zvezde i Partizana. Ovim izdajnicima srpskog naroda, koji igraju za reprezentaciju C.Gore, treba biti jasno da ni jedan Srbin u C.Gori ne navija za ovu reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori
    • O cemu pricas ti druze.Kakav ti je ovo komentar??!Novak Djokovic najveci sportista sa kojim se ponosite je isto Crnogorac iz okoline Niksica ali igra za Srbiju,da ne pominjem Anu Ivanovic kojoj baba i djed zive u Kuce mjesto blizu Pg.Momci su izabrali da igraju ta Cg zato sto ih je ista ta Srbija sutnula tj nije zvala,a oni su pametni plus profesionalci znaci im i za karijeru da budu reprezentativci neke drzave.Ne mijesaj politiku i sport moj ti je savjet!

      0
      0
      Odgovori
      • „Koca“ sve ove koje si ti nabrojao su Srbi iz C.Gore! Nijesu su to neki iz flotantne mase koji su „zaboravili“ svoje korijene. Njima nijesu Kominterna i drug Tito, 1945.g., odredili novu nacionalnost, po onoj formuli: do sada ste bli Srbi, a od danas ste Crnogorci, jer živite u C.Gori. Zamisli ti druže Koca da neko jednom kiparskom Grku kaže: do danas si bio Grk a od danas si samo Kipranin. Uostalom nije nacionalno pitanje stvar deklarativnog izjašnjavanja, pripadnost jednom narodu je stvar biologije odnosno genetike. Zamisli ti druže Koca da jedan afrički crnac kaže: do danas sam bio crnac a od sjutra ću da budem bijelac?! Srpski narod u genetici ima svoju oznaku kao svoju posebnost, kao i svi istorijski narodi Englezi, Rusi, Holanđani, itd. E, u toj genetici, kao disciplini biologije, Crnogorci imaju sve karakteristike Srba i nijesu naučno svrstani kao poseban narod, jer nemaju karakteristike posebnog naroda. Crnogorci su narod kojima su komunisti dodijelili toponimsko ime, baš kao i muslimanima i Makedoncima, ali sve na štetu srpskog naroda! Još jednu stvar da naglasim za ove jadne Srbe koji igraju za C.Goru, a to je da je tekst za crnogorsku himnu napisao Sekula Drljević, jedan od ideologa ustaškog režima u NDH, tamo gdje danas igra njihov kapiten Bećiraj! Pametnom dosta!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter