0
Evrokupovi

Kristijano Ronaldo

RONALDO OBJASNIO: Novac nije na prvom mestu, drugi su problemi…

Objavljeno: 27.05.18 u 13:08

Šokirao je Kristijano Ronaldo juče javnost izjavom da je u Realu bilo lepo, što su mnogi protumačili kao pozdrav prve zvezde tima od saigrača.

Mnogo bure izazvala je izjava Kristijana Ronalda da mu je bilo lepo u Real Madridu i da će uskoro pričati o svemu. Na te reči kasnije su se osvrnuli kapiten Serhio Ramos, kao i trener Zinedin Zidan. Zbog toga je ‘CR7’ morao ponovo pre kamere i novinare.

– Možda su neke moje reči istrgnute iz konteksta, a možda nije ni trebalo da kažem ono na terenu. Nisam verovao da će moje reči odjeknuti tako snažno. Radije ne bih dužio priču, već uživao u tome što smo opet na vrhu Evrope. Srećan sam, znam da smo najbolji u najjačem takmičenju i da lične situacije nisu važne. Imaću priliku da govorim kasnije – rekao je Ronaldo.

On je istakao da trenutak nije bio idealan i da problem nije novac, ali da su oni tu.

– Nije bio idealan trenutak da kažem šta mi je na duši, ali pošto će se nešto desiti, red je da budem pošten. Ja ne pričam mnogo, ali kad kažem – kažem mnogo. Nije možda bilo vreme, međutim, ne žalim, jer ako si pošten – nekada i držiš jezik za zubima, ali ponekad izgubiš kontrolu. Mislim da sam bio jasan, govorim ono što vidim… Mogu vam reći i da sam pričao sa menadžerom, tako da ovo nije bilo baš vruće glave – rekao je Ronaldo i dodao:

– Problemi nisu od juče i ne tiču se novca, a ne mogu se novcem ni rešiti – zaključio je Ronaldo.

Španski mediji spekulišu da je razlog nezadovoljstva moguć dolazak Nejmara, a šta je u pitanju pokazaće vreme.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter