21
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda i Roma se dogovorili, posao se završava u avgustu

Objavljeno: 27.05.18 u 10:03

Stigle su ponude za krilnog napadača Crvene zvezde, Roma se složila, posao gotov u avgustu posle evropskih kvalfikacija.

Odigrao je Nemanja Radonjić najbolju sezonu u karijeri. Već u januaru posle svega šest meseci na stadionu ‘Rajko Mitić’ dobijena je ponuda od Štutgarta, ali brzonogi igrač i „vkasnik dela prava“ njegov bivši klub Roma nisu želeli posao sa Nemcima i pored činjenice da su za obeštećenje spremili oko šest miliona evra. Ipak, kako saznaje HotSport posle odličnih partija Radonjića u finišu sezone za njega već postoje nove ponude koje su primamljive zbog zarade, a posle evropskih kvalifikacija verovatno sledi rastanak i dva kluba će uskoro sklopiti „novi sporazum“.

Jedna od kočnica je bila klauzula da igrač do juna 2019. godine ne sme napustiti Crvenu zvezdu, ali će ona biti izbrisana, pošto je izgleda ovaj prelazni rok pravi tajming za posao. Cena može da poraste i eventualnim učešćem Radonjića u dresu Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a šampion Srbije već traži „naslednika“.

0
0

21 Komentara

  1. Nijedan igrac iz JSL ne vredi vise od 5 miliona jer nijedan nece igrati u top 5 evropskih liga.Gde su sada Grujic ,Mitrovic,Lazar Markovic itd.Boacija u Kini ne moze da igra.svi su oni igrali preko i ,kako su proslii Radonja,Pesic,Borjan,Stojkovic,Savic ista su tamo radili uglavnom grejali klupu.Tako da ova liga nije merilo kvaliteta.najbolji igrac JSL moze biti prosecan u Belgiji,Portugalu,Kini i Tursko,Rusiji,realno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa nece on biti Zvezdin 100% nikada, 40% ide Romi kad god da se proda. Zvezda je Radonjica kupila od Rome ne za obestecenje vec za procente od narednog transfera

    0
    0
    Odgovori
  3. Roma ima dio u ugovoru, mi konta o oni su glupi sjediće skrštenih ruku da se oslobodi Tome. Roma tri da se proda da uzme svoj dio tu je problem. Zvezda neće ali druga strana gleda svoj interes. Jedino da Zvezda ima milione plato procente Romi ok, ovako zajednički igrač pitaju se oba svako gleda svoj klub.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovoj rasprodaji najboljih igrača treba satati na put! Posle se neko pita zašto nema gledalaca na Marakani?! Čim neki igrač otprhne ili pokaže potencijal, ovi ga alhemičari odmah prodaju a za to vreme dovode azilante iz Afrike kojima obezbeđuju stalno mesto u timu! Igrače iz svoje škole šalju na tzv. pozajmicu, gde im se gubi svaki trag. I tako iz godine u godinu. Sada su prodali pravog bisera Adića za bud zašto. Navodno Adžić nije hteo da produži ugovor! Kako će da produži ugovor kada na njega ne računaju. Da računaju na njega dali bi mu šansu u kontinuitetu, kao što je daju ovim prslim strancima, sa učinkom „nula“. Šta su hteli da Adžić produži ugovor i da mu daju i dalje šansu na kašičicu (svaku treću utakmicu, po 3-4 minuta u zaustavnom vremenu) a da Adžič i dalje bude rezerva onoj gromadi Muhamedu Benu. Ima i pravo Adžić što je pobegao glavom bez obzira. Sada će Zvezda rasprodati sve ono što valja kao Radonjića, Rodića, Krstičića, uz obavezno dovođenje 2-3 „kapitalca“ iz Afrike i J.Amerike.

    0
    0
    Odgovori
  5. Konačno su ljudi shvatili ko je ova interesna grupa koja vodi Zvezdu u propast! Sada je barem svima jasno da ovi nesposobnjakovići samo mešetare a Zvezdu su sveli na običnu agenciju za kupo-prodaju igrača. Navodno hoće da napadnu LŠ, a prodaju najbolje igrače! Njih interesuju samo tantijeme i ugradnja u ugovore tj., procenat za njih lično. Baš njih briga za Zvezdu, jer da ih je briga promovisali bi barem jednog mladog igrača Zvezde u prvotimca u poslednjih 5-10 godina, osim Marka Grujiča! Ali zato nemilice dovode krš i lom iz Afrike i J.Amerike, koje proglašavaju „kapitalcima“. Ovi muljatori iz agencije (koja nosi isti naziv kao i nekadašnji prvak Evrope i sveta), plasiraju seriju laži, nebuloza i mistifikacija o tome kako se od nečega treba živeti, Kad već nisu sposobni da obezbede sredstva klubu, na neki drugi način osim prodaje najboljih igrača, neka ustupe mesta nekom drugom. Sa ovakvom politikom kluba Zvezda jednostavno ne može učiniti ništa u kvalifikacijama za LŠ i ligu Evropr!

    0
    0
    Odgovori
  6. Prvo se dobro Informisite od Radonjiceve prodaje zvezda dobija 60% kad god da ga proda,

    2019 postaje on zvezdin igrac ali opet % idu Romi i njemu zato na je Roma dala igraca za Dzabe.

    Tako kad god da se proda on nama pripada 60% i to je cinjenica tako bolje se informisite pre nego sto nesto pisete.

    0
    0
    Odgovori
  7. Prodajte ga i onda me više ne zanimate kao klub. Dosta je zavlačenj i mešetarenja! Četvrt vijeka čekam da na nešto Zvezda liči i sad to jedca dočekano samo sjebite za kikiriki. Bez njega nemamo šta da tražimo u Evropi.

    0
    0
    Odgovori
  8. Terzić bi rođenu majku prodao za milion evra,Radonjića će za tri….A od sledeće godine 100 posto Zvezdin…Posle kažu lud Adzić od sledeće godine po levoj strani igra Milojevićev SIN….

    0
    0
    Odgovori
  9. Ako ga prodaju sada onda je više nego očigledno da se ponovo MEŠETARI preko zvezdine grbače 2019 godine će biti 100% zvezdin igrač samo IDIOT bi ga prodao pre JEDINO AKO RADI ZA SVOJ DŽEP I DA MAFIJAŠIMA…. UMESTO DA ZADRŽIMO OČIGLEDNU DOBRO UIGRANU EKIPU I DA JE POJAČAVAMO sa dva tri skupljih igrača pa da iz godine u godinu budemo evropski itekako konkurenti mi kako vidim radimo opet sve kontra!!! Pa da opet bude 10 godina post u evropi

    0
    0
    Odgovori
  10. STA JE OVO VISE DECKO HOCE DA OSTANE U ZVEZDI OVI GA PRODAJU PRVO NAS JE OD 2019 MI SAD DA GA PRODAMO GUBIMO MILIONE KOLKO ZVEZDI TREBA PARA DA IGRA JEDNI SEZONU 30 MILIONA GASPROM 5 MILINA MTS MILION ADZIC 800 000 PESIC 5 MILIONA SRNIC MILION GDE SU ULAZNICE DOBIT IZ EVROPE ARENA SPORT MILION TI PRODAJES RADONJICA I RODICA GDE ODOSE PARE OD BOACIJA PET IPO MILIONA KANGA MILION I UEFA UOLATILA PARE GDE SU PARE KAD JE DUG OSTAO ISTI OD PROSLE GODINE TO DA TEREN KOSTA MILION IPO MACKU O REP VESTACKA TRAVA NAJVISE TRISTA HILJADA TERZICU POCEO SI DA MUTIS I RADIS STVARI KOJE SI RADIO PRE NADAM SE SAMO DA CE GA DELIJE URAZUMITI POSTO SE ON PLASI SAMO NJIH NEDAMO RODICA I RADONJICA DA NESPOMINJEM STOJKOVICA RACICA SAVICA

    0
    0
    Odgovori
  11. Navijac sam Partizana ali skidam kapu sto se tice Radonjica,sjajan igrac,jednostavno mnogo dobar i Zvezda treba bas dobro da zaradi njegovom prodajom!Respect

    0
    0
    Odgovori
  12. Iskreno ne vidim igrača koji će moći da zameni Radonjića, vanserijski igrač i ako ne mogu da uzmu za njega minimum 10 000 000 € (pošto 40% ide Romi) plus % od dalje prodaje, nema ga svrhe prodavati. Ionako 2019 mu ističe ugovor sa Romom i biće 100% Zvezdin. Radonjića je Zvezdin dijamant i mora se njemu posvetiti, ako je Boaći otišao za 5 500 000, Radonja vredi makar 2 puta više.

    0
    0
    Odgovori
    • jer ti stvarno veruješ u taj mit o Mamiću.Niko ne spori da je uspešan, ali baš pretetuješ.Možeš ti za nekoga da tražiš koliko hoćeš i on se opredeli za drugoga na tržištu. kao što smo tražili za Boaćija 8 pa poslednja ponuda bila 5,5.pa jer misliš da ne bi Roma našla kupca za 20 i uzela 8 ??? Ili je Mamić najveći u Evropi ?

      0
      0
      Odgovori
      • Samo pogledaj ‘igračinu zvanog Marko Pjaca’…imaš na transfermarketu sve…a za njega je Radonjić Mesi i Ronaldo u jednom!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter