0
Evropske lige

DANI EUFORIJE: Slaviša Jokanović poslao jasnu poruku bogatom vlasniku Fulama, a Mitrović se obratio Jokanu

Objavljeno: 27.05.18 u 16:12

Fudbaleri Fulama predvođeni Aleksandrom Mitrovićem i menadžerom Slavišom Jokanović plasirali su se u Premijer ligu trijumfom kroz baraž plej-ofa na ‘Vembliju’.

Posle pobede od 1:0 protiv Aston Vile, Jokanović je izjavio da je vreme slavlja, ali se već kuju planovi za narednu sezonu i zato je poručio vlasniku Fulama Sadiku Kanu da spremi pare za letnji prelazni rok.

Slaviša Jokanović, trener Fulama, bio je ponosan na svoje igrače posle pobede protiv Aston Vile (1:0) i plasmana u Premijer ligu

– Ovo je veoma važno za nas, zaslužili smo. Ova ekipa je pokazala mnogo važnih stvari. Nije lako igrati na Vembliju, pod tolikim pritiskom, sa mnogo mladih igrača, neki su i 18-godišnjaci, ali pokazali smo karakter i želju za uspehom.

– Znam šta je tačno ispred nas. Premijer liga je najbolja i najkompetetivnija liga na svetu. Moramo biti lukavi i pokazati ambicije premijerligaškog tima. Prelazni rok u januaru je bio dobar i važan potez za tim. I sada mora da bude tako. Moramo pametno da vidimo koji su nam igrači potrebni i budemo ambiciozni tokom prelaznog roka – rekao je Slaviša Jokanović.

Jedan od junaka ovog uspeha Fulama jeste i Aleksandar Mitrović kome ističe pozajmica iz Njukasla, ali on ističe da ne bi imao ništa protiv da nastavi saradnju sa Slavišom Jokanovićem.

– Naravno, srećan sam ovde. Ovo su najbolja četiri meseca u mojoj karijeri. Ali, videćemo šta će biti. Ja sam Njukaslov igrač. Sada želim samo da uživam u ovom trenutku, uspehu koji smo napravili. Menadžer razgovara sam klubovima – kazao je Mitrović za ‘Skajsport’.

– Siguran sam da će biti uspešan. Oduševljen sam stilom koji igramo, saigračima, ljudima u klubu…Navijači su nam mnogo pomogli, mislim da nikada nisam igrao bolji fudbal nego u poslednja tri i po četiri meseca – istakao je srpski reprezentativac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter