Srpski savez za rekreativni sport osoba sa invaliditetom, u saradnji sa FK Partizan, već drugu godinu zaredom organizuje manifestaciju pod nazivom Sportom do osmeha.

Cilj manifestacije je da se okupi što veći broj dece i omladine sa smetnjama u razvoju, koja će provesti jedan lep sportski dan u društvu njihovih sportskih idola. Ove godine je učestvovalo 200 dece iz Subotice, Novog Sada, Valjeva, Stare Pazove, Obrenovca i Beograda.


Manifestaciju su podržale brojne javne ličnosti, između ostalih: sportski direktor FK Partizan g. Ivica Iliev, igrači FK Partizan Bojan Ostojić i Marko Jevtović, potpredsednica Srpskog saveza za rekreativni sport osoba sa invaliditetom Marina Tadić, kapiten FK C. zvezda Vujadin Savić, reprezentativke Srbije u odbojci Brankica Mihajlović i Tijana Malešević, glumci serije Istine i laži Stefan Buzurović i Vladimir Kovačević, prodekan fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju g. Aleksandar Jugović…Takođe u igri sa decom učestvovali su i kadeti FK Partizan, njih dvanaest.