3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GAZETA’ JAVLJA: Radonjić se vraća u Seriju A čim se reši problem oko pasoša?!

Objavljeno: 25.05.18 u 12:41

Prema čuvenom italijanskom listu, sitnice dele jednog od najboljih igrača Zvezde u prethodnom periodu.

Nemanja Radonjić bi već ovog leta mogao ponovo da zaigra u Italiji.

Kako tamošnja ‘Gazeta’ javlja, već duže vreme traju pregovori sa Đenovom gde bi reprezentativac Srbije mogao da nastavi karijeru. Ono što buni navijače Zvezde jeste kolika bi zarada bila od prodaje Radonjića ovog leta. Od ukupnog transfera, crveno-beliam bi pripalo 60 odsto jer je Nišlija još uvek pozajmljen igrač iz Rome.

‘Gazeta’ čak tvrdi da su svi detalji dogovoreni te se jedino čeka rešavanje problema sa srpskim pasošem, pošto bi u Đenovi Radonjić igrao kao fudbaler van Evropske Unije.

0
0

3 Komentara

  1. Ma koga vi zamajavate sa ovakvim vestima ….kakav pasoš , kakvi bakrači ….tip je zvanično igrač ROME , na pozajmici u CZ , kakva crna EU , pasoši i problemi ….

    0
    0
    Odgovori
  2. Najodvratniji igrac u klubu,narcisoidni tip koji bas sa njegovom pojavom ide na nervni sistem !!!!!!!!!!!!! samo neka ide sto dalje.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije istina, najodvratniji igrač u Zvezdi je Račić.. Dečko je „poleteo“ od kada je počeo da igra za Zvezdu.. Raspitaj se samo ko je ta osoba koja je uvek izbegavana na treninzima, proslavama, u svlačionici.. Radonjić možda izgleda tako, kao što si ga opisao, ali je jedan od glavnih osoba zaduženih za pozitivnu atmosferu u klubu, kao i dečko koji će, ako ostane u Zvezdi još godinu dana, probiti rekord po transferu, siguran sam u to..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter