0
Evropske lige

FOTO: FULHAMFC

BIVŠI SELEKTOR ENGLESKE ODUŠEVLJEN SRBINOM: Mitrović je kao Širer

Objavljeno: 22.05.18 u 00:31

Srpski napadač Aleksandar Mitrović od dolaska u redove Fulama igra kao preporođen, a navijači londonskog kluba se nadaju da će u za vikend krunisati fantastičnu polusezonu.

Ekipa Slaviše Jokanovića u subotu igra finala plej-ofa u Čempinšipu protiv ekipe Aston Vile, a pred ovaj susret nekadašnji trener Fulama ali i selektor reprezentacije Engleske, Roj Hožson, apostrofirao je Mitrovića kao možda i ključnog igrača za uspeh tima sa „Krejven Kotidža“.

On se osvrnuo na partiju srpskog reprezentativca iz revanš meča sa Derbi Kautijem, gde nije uspeo da zatrese mrežu rivala, ali je uprkos tome zaslužio zvanje igrača utakmice.

-Nismo skoro video bolje napadačko izdanje nego njegovo protiv Derbija u revanšu. Mitrović je fantastično koristio svoje telo da drži loptu i razgrće protivničke fudbalere. Uspešno je razigravao saigrače, kao nekada što je radio Alan Širer-, rekao je Hodžson.

Engleski stručnjak sa uzbuđenjem isčekuje finale plej-ofa.

-Mislim da ćemo gledati fantastičnu utakmicu. Dobro je za fudbal što će trećeplasirani i četvrtoplasirani timovi odlučivati o plasmanu u Premijer ligu umesto lošijih. Takav sam, jednostavno mrzim kada se šestoplasirani tim u Čempionšipu dovuče do Premijer lige. Gledao sam poslednji okršaj u Čempionšipu, Fulamu je bilo teško da slomi otpor Aston Vile, ali će Brusovom timu ovog puta biti najteže da se izbori sa brzinom na krilima gde dominiraju Sesenjon i Frederiks-, zaključio je Roj Hodžson.

Finale plej-ofa Čempionšipa igra se na Vembliju u subotu od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter