0
ATP

SPORT NA TV: Proslava titule Crvene zvezde, Đoković protiv Nadala za veliko finale

Objavljeno: 19.05.18 u 09:01

Bogat sportski program je danas pred nama, a u centru zbivanja je teniski klasik između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, kao i proslava titule Crvene zvezde.

Za navijače Crvene zvezde glavni događaj je proslava 28. šampionske titule. Jeste da će veći broj navijača pohrliti na stadion, oni koji to ne učine utakmicu sa Voždovcem će moći da odgledaju od 20 časova, sat vremena ranije je dodela pobedničkog pehara. Prenos je na Areni sport jedan.

Najvažniji događaj dana za ljubitelje sporta u Srbiji je sigurno prenos polufinala Mastersa u Rimu gde Novak Đoković igra protiv Rafaela Nadala. Prenos je od 14.30 na RTS-u i Sport klubu.

Ostaćemo kod Sport kluba koji nam u jutarnjim satima donosi prenoise Juniorske Evrolige, program počinje od 9 časova, Mega igra protiv Reala od 11, a Crvena zvezda protiv Rome od 13 časova. Lada je reč o fudbalu tu su prenosi poslednjeg kola španske Primere. Za posle ponoći ostavljen je treći meč NBA polufinala između Klivlenda i Bostona.

Sa druge strane na Areni sport vas od fudbala čeka proslava titule Juventusa protiv Verone, kao i poslednje kolo francuske Lige jedan. Od ostalih sportova izdvajamo polufinale Svetskog prvenstva u hokeju na ledu. Evo kompletnog TV programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter