0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVA PRIZNANJA: Sindikat ‘Nezavisnot’ podelio nagrade crveno-belima

Objavljeno: 19.05.18 u 14:25

Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ izabrao je najbolje fudbalere u sezoni koja se danas završava.

Svi igrači koji nastupaju u Superligi Srbije glasali su i izabrali najbolje, što priznanjima daje dodatnu važnost. Zato su danas nagrade za najbolje primila čak petorica prvotimaca Crvene zvezde, kao i trener Milojević. Ceremonija dodele odigrala se u karantinu gde se crveno-beli pripremaju za utakmicu sa Voždovcem, na kojoj će danas zvanično primiti šampionski pehar.

Dve nagrade pripale su napadaču Aleksandru Pešiću – za igrača godine, kao i za najboljeg napadača lige. U njegovo ime primio ih je Marko Gobeljić. Pešić je danas poneo još jedno lepo priznanje – on je dobio i nagradu „Dragutin Kostić“ za najkorisnijeg fudbalera lige koju dodeljuje Sportski žurnal, a nedavno se našao i u idealnom timu po izboru Superlige i televizije Arena sport, kao i Stojković, Krstičić, Radonjić i Savić. U najboljem timu domaćeg šampionata po fudbalera našli su se i Milan Borjan kao najbolji golman, Filip Stojković najbolji desni bek, Nenad Krstičić najbolji vezni fudbaler i Nemanja Radonjić najbolji krilni napadač. Idealan tim, po mišljenju fudbalera Superlige sa klupe bi trebalo da predvodi strateg Vladam Milojević, te je on dobio nagradu za najboljeg trenera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter