0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLEDNJA PROVERA: Da li je ovo tim Partizana za finale Kupa Srbije?

Objavljeno: 17.05.18 u 10:52

Izostaje povređeni Zoran Tošić, a posle pauze Marko Janković će biti na klupi i na golu verovatno Vladimir Stojković.

Pobeda kao uvertira za finale Kupa Srbije. Partizan večeras od 19 časova dočekuje Spartak i cilj je da se pobedom stavi tačka na šampionat, a zatim krene sa pripremama za megdan protiv Mladosti u Surdulici u pokušaju odbrane trofeja.

Kako saznaje HotSport trener Miroslav Đukić izvesce standardni sastav u kojem nema zbog povrede Zorana Tošića i posle pauze oporavljeni Marko Janković trebalo bi da bude na klupi. Golman Vladimir Stojković je trenirao i očekije se da bude na golu mada nije iskljuceno da jos jednom ga zameni Marko Jovičić.

Posle poraza kombinovanog sastava na Voždovcu očigledno je da Đukić hoce da proveri adute pred ‘meč godine’ u kojem ekipa iz Humske nema pravo na grešku posle izgubljene titule.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićević, N. R Miletić, Marković, Antonov – Zdjelar, Kosović, Pantić, Ivanović, Đerlek – Tavamba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter