0
Evropske lige

BARAŽ ZA POPUNU BUNDESLIGE: Volzburg na pragu opstanka u eliti, u Kil putuje sa lepom prednošću

Objavljeno: 17.05.18 u 22:55

Fudbaleri Volfsburga su kao domaćini ostvarili pobedu nad ekipom Holsten Kila rezultatom 3:1, u prvoj utakmici baraža za popunu Bundeslige.

„Vukovi“ su tako napravili značajan korak ka opstanku u eliti, a gostima pred revanš nadu daje jedan pogodak koji su postigli na „Folksvagen areni“ iako je jasno da će vrlo teško uspeti da nadoknade deficit iz prvog meča.

Domaćin je ovaj susret otvorio upravo onako kako je želeo, ranim pogotkom, a strelac je bio Divok Oriđi u 13. minutu igre.

Ipak, da nisu došli da se tek tako predaju gosti su pokazali u 34. minutu, kada su golom Kingslija Šindlera došli do poravnanja i vratili potpunu neizvesnost u meč.

Činilo se da će to biti i konačan rezultat prvog dela igre, ali je u 40. minutu Josip Brekalo vratio prednost na konto svoje ekipe i omogućio joj mirniji odlazak na odmor.

Početak dugog poluvremena doneo je i treći gol domaćina, a strelac je bio Junus Mali u 56. minutu nakon asistencije Oriđija.

Do kraja više nije bilo promene rezultata, pa će „vukovi“ tako na gostovanju u Kilu imati lepu šansu da ipak očuvaju prvoligaški status.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter