6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POLAKO ‘CURI’ TIM SRBIJE: Jović napada u Rusiji, Nastasića nema, Benfika otkrila ko nije pozvan!

Objavljeno: 16.05.18 u 21:50

Dok je većina selektora odlučila da objavi spisak potencijalnih reprezentativaca za Svetsko prvenstvo, selektor Srbije Mladen Krstajić je rešio da ga sakrije.

Širi spisak reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u Moskvi je sastavljen, ali je selektor Mladen Krstajić rešio da ga ‘sakrije’. Nije poznato kojih je to 35 igrača dobilo poziv, ali informacije ‘polako cure’.

Kako saznaju ‘Novosti’, napad Srbije će pored standardnih Aleksandra Mitrovića i Aleksandra Prijovića činiti još mladi Luka Jović. Član Ajntrahta se nalazi na širem spisku, ali nije poznato hoće li put Kaliningrada.

Put Rusije najverovatnije neće štoper Matija Nastasić, iako je pokušao da uveri selektora Mladena Krstajića da će se oporaviti, on verovatno u to nije poverovao. Zamena bi mogao da bude štoper Lokomotive iz Moskve Nemanja Pejčinović.

Iz domaćeg prvenstva biće samo dva kandidata, jedan je siguran za mesto u timu, a to je golman Partizana Vladimir Stojković, dok će iz Crvene zvezde poziv dobiti Nemanja Radonjić.

Igrača kog sigurno nećemo gledati na Mondijalu otkrila je Benfika. Tim iz Lisabona je napisao da će Andrija Živković igrati na SP, ali ne i Ljubomir Fejsa.

Od ‘zlatnih orlića’ sa Novog Zelanda na spisku Mladena Krstajića našli su se Predrag Rajković, Marko Grujić, Sergej Milinković-Savić, Andrija Živković i Mijat Gaćinović.

0
0

6 Komentara

  1. To je sve od orlica? Nema Nemanje Maksimovica i Milosa Veljkovica? Nema Maksimovica koji je dao Brazilu gol u finalu SP, u zadnjim trenucima drugog produzetka? Taj momak je zasluzio da bude pozivan na svako veliko fudbalsko takmicenje! Poziva Pejcinovica, a ne poziva Veljkovica… Smijesno. Dok sa druge strane, svaka cast za poziv Radonjicu i Jovicu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter