0
Evropske lige

JASNA PORUKA: Venger ne zna gde će nastviti karijeru, ali zna gde sigurno neće

Objavljeno: 15.05.18 u 16:33

Pobedom nad Hadersfildom Arsen Venger se oprostio od klupe Arsenala, na kojoj je proveo pune 22 godine.

Iako se spekulisalo da napuštanje „tobdžija“ znači i završetak njegove trenerske karijere, šezdesetosmogodinji Francuz najavio je ostanak u fudbalu i otkrio da već ima značajan broj primamljivih poruka.

Ipak i pored toga Venger i dalje nema ideju koja će biti njegova naredna destinacija nakon Londona, ali zato zna da sigurno neće preuzeti neki tim iz Engleske.

-To bi mi bilo preteško. U ovom trenutku, ako budem nastavio trenerski posao, mislim da ću se morati da se odselim iz zemlje jer bih se osećao kao izdajica ako ostanem u Engleskoj. Ljudi će možda smatrati da sam izdao sve ono što smo ovde u Arsenalu gradili. To je problem s kojim se trenutno suočavam. Moj klub je ovde, moje srce je ovde i zauviek će tu ostati. Kao što sam već rekao, ja sam navijač prije svega- rekao je Venger za klupski sajt i poslao poruku svim premijerligašima koji nameravaju možda da mu upute poziv.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter