1
Domaći fudbal

VIDEOTON SLAVI NIKOLIĆA: Blizu nova titula, ali to se ne dopada navijačima Partizana

Objavljeno: 12.05.18 u 22:22

Veoma uzbudljivo je u Mađarskoj gde se odvija velika borba za šampionsku titulu.

Posle današnjih mečeva njoj je najbliži Videoton.

Tim Marka Nikolića je od večeras prvi! Ubedljivo je porazio sa 3:0 Haladaš, ali se preokret desio kada je nešto kasnije Ferencvaroš doživeo kiks i remizirao sa Vašašom što znači da je Videoton sa istim brojem mečeva trenutno za bod bolje rangiran od rivala u trci za titulu.

Još tri meča ostalo je do kraja šampionata, a Nikolić je veoma blizu da u drugoj vezanoj sezoni osvoji titulu pošto je pre godinu dana to učinio u Humskoj.

A i u Srbiji se prate dešavanja iz mađarskog fudbala. Izvesno je da će Miroslav Đukić napustiti kormilo ekipe nakon što se sezona završi, a najveći broj navijača Partizana bi na klupi ponovo želeo da vidi Nikolića. Baš njima se zbog toga ne sviđa ovakav rasplet u Mađarskoj.

0
0

1 Komentara

  1. Pa ko nam je kriv sto u rukovodstvu imamo hostaplere, prevarante, malvezatore i uz sve to neznalice! Tu bagru treba lincovati kao torcida svoje i svaka im cast na tome.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter