7
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda zamenu za Kangu našla u Portugaliji, pregovori počeli (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.18 u 17:08

Sve je više imena potencijalnih pojačanja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, a Portugalac je na meti crveno-belih.

Sportski deo uprave Crvene zvezde vredno radi. Kako HotSport saznaje, crveno-beli su pronašli zamenu za Gelora Kangu na poziciji plejmejkera. Reč je o vezisti portugalske Akademike Šikinju.

Tačnije, on se u Portugaliji nalazi kao pozajmljeni igrač Lokomotive iz Zagreba, filijale Dinama. Šikinjo je rođen pre 22 godine u Santo Tirsou u Portugaliji. Ove sezone je odigrao 37 utakmica za Akademiku u drugoj ligi, postigao je devet golova i šest puta je asistirao. Cena po Transfermarketu je oko 500 hiljada evra.

Pregovori su počeli, sada treba videti da li je Portugalac voljan da se vrati na Balkan. Pogledajte neke od poteza Šikinja:

Na tragu informacije; Mirko Marković

0
0

7 Komentara

  1. Zvezdin menadžment potcenjuje srpski fudbal! Pa, ne igra se kod nas toliko loš fudbal, da bi nam tamo neki diletant iz druge lige Portugala bio za nas pojačanje! Ako je ovo tačno u vezi ovog izvesnog Šikinja onda je Zvezda dotakla samo dno, zahvaljujući ovoj interesnoj grupi koja je zasela u Zvezdi! Mile Savković, iz Spartaka, i Alerksa Vukanović, iz Napretka, su fudbalske gromade za ovog Šikinja, a njih neće dovesti ova interesna grupa koja sebe naziva mendžmentom Zvezde, jer njima nisu interesantni dobri srpski igrači! Ova interesna grupa je kupila „sever“ ali ako ih prozovemo mi sa „zapada“, brzi kraj im se piše, jer ovakvo nedomaćinsko poslovanje će im se obiti o glavu!

    0
    0
    Odgovori
  2. @brat od strica dejana andjusa

    zar vi stvarno sve verujete ovim novinarima, to su samo price, do kraja prelaznog roka proci ce jos najmanje 20 imena. Pusti novinare, samo pisu gluposti i retko sta pogode

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se tobom „zvezdale“ da se svašta piše, ali kad se setim da su zvezdini alhemičari, inače specilalisti za dovođenje azilanata iz Afrike, u Zvezdu doveli jednog Mbođa, Auča, Onjila, Frimponga, Kangu, Boaćija i Muhameda Bena, onda se svašta može očekivati od njih! I dalje im je najveća poslastica dovesti nekog berača kokosa iz Afrike i proglasiti ga za „kapitalca“. Koliko su bili dobri ovi zvezdini kapitalci, najbolje govori podatak da su Kanga, u Češkoj, i Boaći, u Kini, standardne rezerve! Dovoljno je da se setimo da je rupičasti Frimpong bio rezervni štoper u Napretku. O Mbođu i Onjilu je nepotrebno bilo šta reći. Ben Muhamed ima zagarantovano mesto u timu a njegov doprinos timu je nivou punjene paprike. Zbog Muhameda Bena ne mogu šanse dobiti Pavkov, Adžić i Joveljić! Eto šta nam rade ovi alhemičari

      0
      0
      Odgovori
  3. Alhemičari iz Zvezde su izgubili kompas! Najavljuju dolazak izvesnog Čikinja, kojeg je zagrebačka Lokomotiva dala na pozajmicu! Lokomotiva je tim na nivou Prve lige Srbije! Čini mi se da će ovaj gubitak kompasa biti koban za ove zvezdine alhemičare!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter