5
Evrokupovi

PONOVO TAJ ‘CRNI APOEL’: Rešeno jedno pitanje o rivalima Zvezde u Ligi šampiona – nepovoljno!

Objavljeno: 12.05.18 u 21:12

Drugačijem raspletu su se nadali navijači Crvene zvezde.

Svoj deo posla u domaćem šampionatu je Zvezda odradila, a sada čeka i završetak liga širom Evrope.

Kao što je već poznato, Crvena zvezda će kao prvak Srbije ići u kvalifikacije za Ligu šampiona. Gotovo od samog početka plej-ofa i pobede u ‘večitom derbiju’ navijači Zvezde više prate dešavanja u drugim ligama neko Superligi.

Naravno, reč je o onim ligama u kojima šampioni direktno kroje poziciju Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Jedna od tih zemalja jeste Kipar, gde je titulu osvojio klub koji ‘ne odgovara crveno-belima’. Očekivali su zvezdaši da iznenađenja i povlašćeno mesto u drugom kolu kvalifikacija, pa i trećem, ali po svemu sudeći moraće da prođu golgotu do grupne faze takmičenja.

Titulom Apoela, Crvena zvezda se spušta još jedno mesto na lestvici i trenutno je poslednji na spisku povlašćenih za drugo kolo kvalifikacija. Pravo čudo bi trebalo da se desi da crveno-beli tu ostanu i nakon kraja još nekoliko šampionata gde je borba za prvo mesto još uvek neizvesna.

Ako Zvezda ne ostane na toj strani, već početkom kvalifikacija, odnosno u drugom kolu, u Beograd bi mogli da stignu Salcburg, Ludogorec, Seltik, APOEL, Astana, Karabag, BATE Borisov…

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter