5
Domaći fudbal

UEFA DONELA ODLUKU NA ODUŠEVLJENJE FUDBALSKE SRBIJE: Mažić sudi finale Lige šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 07.05.18 u 12:11

Milorad Mažić deliće pravdu na meču između Liverpula i Reala iz Madrida koji će dati novog šampiona Evrope, saopštila je danas UEFA.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Evropske kuće fudbala, Mažić, inače internacionalni arbitar od 2009. godine, dobio je poverenje Sudijskog komiteta UEFA da sudi meč finala Lige šampiona 26. maja u Kijevu.

Mažić je ove sezone sudio četiri meča Lige šampiona, kao i dve utakmice Lige Evrope, a prethodno je sudio i finale FIFA Kupa konfederacija između Čilea i Nemačke, kao i Superkup Evrope u kom su se sastali Real Madrid i Sevilja.

 

0
0

5 Komentara

  1. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    0
    0
    Odgovori
  2. Znaci Liverpul osvaja,Mazic se ne mirise sa Ronaldom,tako da ce Madridjani biti nervozni od samog pocetka,pogotovo Ronaldo,a setite se samo kad mu je Mazic dao crveni kad je igrao za Portugal,da li se slazete?

    0
    0
    Odgovori
  3. Etoo uefi je dobar za finale lige sampionaa
    A nama za derbii nasih divljaka nije dovoljaan jel ipak je taj derbi jaci od finala lige sampiona…. toliko o nama i nasim ljudima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter