0
Evropske lige

OD SJAJA DO OČAJA: Tošić pogodio za vođstvo Bešiktatša, pa u nastavku ‘pocrveneo’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.18 u 22:27

Fudbaleri Bešiktaša ostvarili su pobedu pobedu nad Kajzerijem rezultatom 2:0 i na taj način ostali u trci Ligu šampiona, u kojoj sada zaostaju jedan bod u odnosu na Fenerbahče i Bašakšehir.

Naš defanzivac je u ovom meču bio jedan od najzapaženijih igrača, pošto je najpre postigao gol za vođstvo svog tima, a potom i zaradio isključenje.

Tošić je u 35. minutu načeo mrežu Kajzerija, iskoristivši sjajnu asistenciju Rikarda Kvarežme. Srpski reprezentativac je odlično utrčao u kazneni prostor rivala i glavom zakucao loptu u gol protivnika.

Neposredno pred odlazak na odmor Adrijano je duplirao prednost crno-belih, prelepim pogotkom sa dvadesetak metara.

Tošić se u centru pažnje našao i u drugom poluvremenu, ovoga puta u negativnom smislu, pošto je u 61. minutu nakon jedne nesmotrenosti pred svojim šesnaestecem izgubio loptu a zatim i oborio protivničkog igrača za drugi žuti karton i isključenje.

Na njegovu sreću Kajzeri do kraja nije iskoristio brojčanu nadmoć i Bešiktaš će do poslednjeg kola voditi veliku bitku za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter