1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NOVA PARTIJA IZ SNOVA: Bivši fudbaler Partizana srušio Panatinaikos

Objavljeno: 07.05.18 u 21:38

Bivši vezista Partizana bio je asistent kod prvog gola, a zatim je u nastavku pogotkom doneo tri boda Ksantiju.

Za samo četiri meseca od odlaska iz Partizana Petar Đuričković je svojim učinkom oduševio navijače Ksantija, a večeras je u poslednjem kolu imao novu partiju iz snova. Bivši vezista crno-belih doneo je tri boda u Atini i zahvaljujući inspiraciji Nišlije u Atini je srušen Panatinaikos 2:1.

Domaćin je poveo i onda je na scenu stupio Srbin i namestio gol Kasadu posle odličnog centaršuta. U nasavku su izabranici Milovana Rastavaca dodali gas i preciznim udarcem Đuričković je u 66. minutu trasirao put do novog velikog trijumfa trecim pogotkom na prethodnih pet mečeva. Ekipa za koju brani Živko Živković je na kraju podelila peto mesto na tabeli sa Atromitosom, što je jedan od najboljih plasmana poslednjih godina.

Prema glasanju trenera grčkih prvoligaša Petar Đuričković je proglašen za najbolje pojačanje ‘elitnog ranga’ u januaru, a već postoje ponude iz Evrope. Kvalitet pre ili kasnije ispliva na glavnu scenu i u Partizanu nisu imali strpljenja.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter