5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Na stolu su ponude iz Rusije i Dubaija – da li jedan od najboljih igrača Partizana odlazi ovog leta? (FOTO)

Objavljeno: 06.05.18 u 09:54

Pošto igrač ima ‘otvoren ugovor’ da u svakom prelaznom roku može da ide, moguć je rastanak sa klubom tokom leta.

Pored problema sa povredama i prinudnom pauzom u mnogim mečevima ove sezone Zoran Tošić (31) je pokazao kvalitete, upisao je jedanaest pogodaka u šampionatu i jos dva u Evropi i plus asistencije.

Uvek može više, ali kako saznaje HotSport iskusni vezista dobio je ponude da se vrati u Rusiju, gde je osam godina nastupao za CSKA iz Moskve ili da izabere egzotičniju destinaciju za finiš karijere i nastupa za jednu ekipu iz Dubaija.

Odlazak iz Humske je opcija igrača, koji kada je sklapao aranžman sa crno-belima dobio je ‘otvoren ugovor’ po kojem u slučaju ekstra ponude može u svakom prelaznom roku da ide u inostranstvo. Popularni ‘Bambi‘ će imati dovoljno vremena da izvaga kada je u pitanju sledeći korak i svakako da će planove obelodaniti u junu.

Tokom karijere Tošić je upisao 76 mečeva za najbolju selekciju Srbije, a postigao je 12 pogodaka.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Normalno da ce otici, nije lud da ostaje. Da sam na njegovom mestu izabrao bi Dubaji, em uzeti finu lovu em suncati guzicu. Sobzirom da ima 34 bolje i da se uzmu neke pare za njega, jer on jos maksimalno moze da gura 2 godine i cao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter