4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Igračima Zvezde ekstra premija za osvojenu titulu!

Objavljeno: 06.05.18 u 09:35

Prema klupskom pravilniku sledi novčana nagrada po broju odigranih mečeva, a ove sezone glavni akteri na terenu su dobro profitirali samo od bonusa.

Kada klub profitira sa dobrim rezultatima onda su svi zadovoljni, a igrači Crvene zvezde iza sebe imaju sezonu iz snova koja je klubu donela i zaradu u Evropi. Za to su igrači nagrađeni ekstra premijama, koja sledi, kako saznaje HotSport, i za osvojenu šampionsku krunu u Srbiji.

Prema klupskom pravilniku sledi novčana nagrada od po 20.000 evra za pojedince koji su odigrali većinu od 37 mečeva, a ostalim članovima tima deli se nagrada procentualno od upisanih mečeva od početka sezone.

Bonus je poznat i da su se domogli eventualno trofeja u nacionalnom Kupu, a da crveno-beli nisu ispali od Mačve usledio bi duplo manji dobitak. Crveno-beli su dobro profitirali i od bonusa u Evropi, jer su uspeli da prezime posle dve i po decenije čekanja.

Za naredne trijumfe slede nagrade, a sada je želja plasman u grupnu fazu Lige šampiona ili ponovo u Ligu Evrope i borba kreće već za dva meseca 10. jula.

0
0

4 Komentara

    • Tomo pruži prst svoj amo i vidi ruke moje; i pruži ruku svoju i metni u rebra moja, i ne budi nevjeran nego vjeran.

      0
      0
      Odgovori
    • Tomo posteni i ti tvoj klub za koga navijas dobro je se videlo ko namesta. I da ti jos nesto kazem ekipa koja u jednoj utakmici ne uputi sut u okvir gola noj je mesto u donjem delu tabele a vi ste u dva derbija imali jedan sut u okvir gola i to iz penala

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter