1
Fudbal

FOTO: Twitter

KAKVO BI TO BILO POJAČANJE: Željko Buvač u reprezentaciji Srbije na Mondijalu u Rusiji?!

Objavljeno: 06.05.18 u 12:29

U danu kada smo saznali razlog svađe između Željka Buvača i Jirgena Klopa zbog koje su završili 17-godišnju saradnju, evo novih vesti vezanih za sledeći korak srpskog stručnjaka.

Željko Buvač je dobio ponudu Arsenala da na upražnjenoj klupi zameni Arsena Vengera, to nije rekao Jirgenu Klopu, te kada je Nemac to saznao, usledio je razlaz dvojice velikih prijatelja i saradnika, čak i pre kraja sezone u kojoj bi Liverpul mogao da osvoji Ligu šampiona.

Takođe, dosadašnji pomoćnik menadžera ‘crvenih’ ima i poziv Ajntrahta iz Frankfurta da tamo zameni Nika Kovača, koji odlazi u Bajern.

A kako piše ‘Kurir’, tu je još jedna ponuda – od Fudbalskog saveza Srbije da na Mondijalu u Rusiji bude prvi savetnik selektora Mladena Krstajića!

Njemu je prema tim navodima već predočeno koja će biti njegova zaduženja i obaveze uoči i tokom Svetskog prvenstva, ali je problem što mu to u velikoj meri remeti planove da započne samostalnu trenersku karijeru.

Malo koji ozbiljan klub će čekati jul mesec da angažuje novog šefa struke, pogotovo Arsenal koji već razmišlja i o Anćelotiju i Alegriju.

Zato je pitanje koliko je realno da Buvač bude u stručnom štabu ‘orlova’, ali bi svakako značajno pomogao u pripremama utakmica i tokom samih duela protiv Kostarike (17. jun, Samara), Švajcarske (22. jun, Kalinjingrad) i Brazila (27. jun, Moskva).

Tek nije potrebno spominjati koliko bi značio u eventualnom duelu osmine finala protiv Nemačke, koju poznaje ‘u dušu’…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter