6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOTOVA SAGA: Milojević potpisao!

Objavljeno: 05.05.18 u 14:10

Kako je HotSport i najavio Vladan Milojvić ostaje trener Crvene zvezde, lepa vest za sve Delije sigurno.

Saga je završena. Vladan Milojević i uprava Crvene zvezde su se dogovorili. Sjajni stručnjak ostaće na klupi crveno-belih još najmanje dve godine. Detalji ugovora još uvek nisu poznati.

Vladan Milojević je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta. Uspeo je posle deset godina da crveno-bele plasira u grupnu fazu evropskog takmičenja i da preživi u Evropi do proleća. Prošle nedelje je sa Crvenom zvezdom osvojio šampionsku titulu.

Crvena zvezda danas od 20 časova u 35. kolu Superlige Srbije dočekuje Spartak iz Subotice bez prisustva publike.

0
0

6 Komentara

  1. Izlazna godišta iz podmlatka Zvezde, koja u naredne dve godine stasaju, mogu slobodno tražiti novi klub i to odmah, jer neće dobiti šansu kod Milojevića! Dobitna kombinacija Milojević-Terzić, ima svoju sopstvenu razvojnu filozofiju, a to je „Stranci nemaju alternativu“!

    0
    0
    Odgovori
    • Izvini druže Radmilo, to za podmladak nisam siguran, možda čovek i promeni strategiju, ali sam siguran da će i sledeće godine ostati talentovani 36-to godišnji Milijaš, da džogira u krugu centra, jer Milojević, kako je sam izjavio, voli iskusne igrače (sa učinkom na nivou punjene paprike). Mogu zamisliti Zvezdu u novoj sezoni, kako će igrati brzo, borbeno i snažno a pečat takvoj igri davaće iskusni džoger, iz kruga centra!

      0
      0
      Odgovori
  2. Svaka čast
    Veliki Gospodin i trener
    Treba da bude u Zvezdi sledecu deceniju naj manje
    Dati mu punu podrsku za ono sto radi i kakve vizije ima!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter