5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HUGO VIJEIRA: Neka me Partizan pozove…

Objavljeno: 04.05.18 u 20:45

Hugo Vijeira istakao je da se nada da će se jednog dana vratiti u Beograd, ali da je još uvek rano za to.

Portugalac koji trenutno nastupa u Japanu u Jokohami istakao je da Crvenu zvezdu i Delije nikada neće zaboraviti. On je u intervjuu za ‘Nezavisne’ govorio o vremenu u Beogradu, ali još mnogo zanimljivih tema.

– Ljudi u Srbiji su me tretirali na neverovatan način i Crvena zvezda je bila i uvek će biti klub koji zauzima posebno mesto u mom srcu. Navijači su bili nešto najbolje što sam doživeo tokom boravka u Zvezdi. Uvek su bili odlični prema meni i naravno da bih voleo da se vratim jednog dana. Trenutno imam ugovor sa Jokohamom i ovde mi se sviđa. Videćemo šta će doneti budućnost – počeo je priču za ‘Nezavisne’, Hugo Vijeira.

Spekulisalo se zimus da je Partizan želeo i kontaktirao 29-godišnjeg Portugalca, ali to nije bila istina.

– Nikad ne bih prešao u Partizan čak i ako me pozovu. Ne zato što ih ne poštujem, jer Partizan je dobar klub. Ne bih prešao zato što bih tako pokazao nepoštovanje prema Zvezdi, a to ne želim da uradim – jasan je bio Vijeira.

Na pitanje o savršenom završetku karijere, Hugo Vijeira je otišao predaleko, ali će se navijačima crveno-belih svideti.

– Moja verzija savršenog kraja karijere je osvajanje Lige šampiona sa Crvenom zvezdom. Znam da je to možda i nemoguća misija kada vidimo koji sve klubovi igraju elitno takmičenje, ali to bi bio scenario iz snova – rekao je Vijeira.

0
0

5 Komentara

  1. Ma normalno….Hugo,Hugo grobarska tugo….Veliki igrac i veliki klub i sad da zaigra za partizane bio bi mali igrac iz malog kluba.Jel tako Hugoo… hahaha…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter