5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ NAJAVIO: Dovodimo špica i ‘desetku’ umesto Boaćija i Kange, probićemo limite zbog njih!

Objavljeno: 03.05.18 u 11:30

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da on i njegovi saradnici uveliko rade na formiranju tima za napad na Ligu šampiona.

Nakon osvajanja šampionske titule slede kvalifikacije za Ligu šampiona, a za taj cilj Zvezdi će biti potrebno nekoliko pojačanja.

Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i ostali rukovodioci kluba iz Ljutice Bogdana su svesni toga i stoga su im već sada pune ruke posla.

Prvi čovek crveno-belih najavio je da se očekuju dolasci dvojice stranaca i to sa jačim platama.

– Angažovaćemo špica i desetku na pozicijama Boaćija i Kange koji su otišli zimus. Ne možemo da plaćamo veliko obeštećenje, ali možemo da damo jače plate – izjavio je Terzić za ‘Žurnal’ i dodao:

– Imamo mnogo igrača u opticaju. Mrkela je zadužen za strance, ceo maj će da bude van Beograda, gledaće uživo igrače i razgovarati sa njima. Dovešćemo dva kvalitetna stzranca i probiti limite – rekao je Terzić.

Jedan od napadača i dolazaka koji bi odjeknuo mogao bi da bude i transfer Filipa Đorđevića, sa kojim su već obavljeni neki razgovori.

– Bio je kod nas na razgovoru, Mrkela, Milojević i ja smo pričali sa njim. Jeste nam želja. Ima mnogo ponuda i ne vodi ga samo novac. Jaču ponudu imao je od Rome nego Lacija, ali je procenio da neće imati prostora pored Totija. Napravio je dobru karijeru u Italiji i Francuskoj – zaključio je Terzić

0
0

5 Komentara

  1. To što rade ovi alhemičari iz Zvezde, sa dovođenjem smešnih stranaca je zločin prema Zvezdi! Zašto ?! Pa, samo zato što su potpuno faraonizovali klub! Faraon na čelu kluba je potpuno zarobio institucije, jer ima dobra leđa! Radi šta hoće, dovodi koga hoće iz inostranstva i te, po znanju smešne strance, unapred poroglašava za „kapitalce“ koji su samo ojadili zvezdinu kasu i blagajnu! Kaže da će dovesti dva stranca umesto Kange i Boaćija?! A, svi znamo kakav su utisak ostavila ova dvojica u ligi Evrope. Kanga je bio najlošije ocenjeni igrač Zvezde, bez postignutog gola i asistencije a Boaći je odigrao svih 6 utakmica (540minuta) i postigao samo jedan gol, bez asistencije. Danas su oboje standardne rezerve u svojim klubovima, Kanga u Češkoj a Boaći u Kini! Dok su faraon i njegovi alhemičari na vlasti u Zvezdi, ona treba da ukine podmladak, jer joj nije potreban. Tu su prsli stranci koji će u alhemijskim opitima ovih mđioničara postati „kapitalci“, sa učinkom „nula“!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter