0
Evropske lige

ISPOVEST RAĐE NAINGOLANA: Kao klinac sam krao, majka i ja smo bili gladni!

Objavljeno: 02.05.18 u 12:10

Zvezda Rome pred večerašnje polufinale Lige šampiona protiv Liverpula otkrila je kakvo detinjstvo je proveo sa majkom, koja je preminula 2010. godine.

U njenu čast je tada istetovirao anđeoska krila i datume njenog rođenja i smrti. Uspomena na nju neće izbledeti, posebno kada se Naingolan priseti teških sirotinjskih dana sa njom, budući da je rano ostao bez oca.

– Imao sam samo majku i bilo joj je jako teško, naporno je radila tri posla odjednom kako bismo mogli da platimo račune. Uglavnom sam odrastao na ulici. Dolazio bih kući jako kasno. Nisam baš učio – iskreno će Rađa.

– Takođe, pravio sam i neke greške. Nekad bih, zbog gladi, i ukrao nešto da pojedem. Jer nisam mogao da priuštim ništa. Baš ništa – izjavio je Naingolan, koji je sada uspešan fudbaler i ima primanja kakva nije ni sanjao.

Belgijanac je u karijeri igrao za Beršot u svojoj domovini, a sa 17 godina je otišao u Kaljari, da bi sa 25 godina prešao u Romu i postao jedan od najboljih igrača ‘vučice’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter