0
Evropske lige

PAO DOGOVOR: Italija dobila novog selektora, ugovor na dve godine

Objavljeno: 01.05.18 u 11:25

Ono o čemu se prethodnih dana spekulisalo, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Kako ovoga jutra prenose italijanski mediji, Roberto Manćini je novi selektor fudbalske reprezentacije Italije.

Prema vestima koje stižu sa Apenina, FS Italije je tokom prethodnih dana pregovarao i sa Karlom Anćelotijem, koji ipak nije želeo da se prihvati selektorskog posla i na kraju je izbor pao na aktuelng trenera Zenita.

Finalni pregovori između Manćinija i čelnika italijanskog saveza obavljeni su juče u Rimu, a kako tamošnji mediji prenose dogovorena je dvogodišnja saradnja po kojoj bi novi selektor trebao da zarađuje 4.000.000 evra po sezoni.

Iako nekadašnji trener Intera i Mančester Sitija ima čvrst ugovor sa timom iz Sankt Peterburga, čini se da to neće biti prepreka pošto je uprava ruskog giganta nezadovoljna rezultatima koje je tim ostvarivao pod vođstvom italijanskog stručnjaka.

Zenit ove sezone ne da neće doći do titule, već će sasvim izvesno ostati i bez Lige šampiona, što je veliki neuspeh za ruskog gigatna, na čiju klupu bi od naredne sezone mogao da sedne naš Siniša Mihajlović, a spekuliše se i o mogućem dolasku Miodraga Grofa Božovića koji u Rusiji beleži odlične rezultate sa Arsenalom iz Tule.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter