0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEDUGO PO OSVOJENOJ TITULI: Oglasili se Mijailović, Terzić, Mrkela…

Objavljeno: 29.04.18 u 19:30

Nedugo pošto je Crvena zvezda i matematički obezbedila titulu pobedom nad Napretkom iz Kruševca, na zvaničnom sajtu kluba sa Autokomande oglasili su se i zvaničnici novog šampiona Srbije.

Prvi je čestitke igračima i stručnom štabu, ali i svima kojima su crveno-bele boje bliske srcu, uputio Svetozar Mijailović, predsednik Zvezde:

Čestitam timu koji se do samog kraja borio. Ovo je samo kruna svega urađenog ove sezone. Imali smo zaista dobru sezonu, u Evropi smo posle 26 godina igrali proleće, postali smo prva ekipa u Evropi koja je to uspela, a da je takmičenje počela iz prvog kola kvalifikacija. Sve to je dobilo na vrednosti tek danas, kada smo i zvanično potvrdili da smo najbolja ekipa u Srbiji. Čestitam svim zvezdašima, istakao je Mijailović.

Posle njega, porukom se obratio i Mitar Mrkela, sportski direktor kluba, koji je otkrio da je ovo bio cilj od samog početka:

Titula je bila i cilj od početka sezone. Na kraju, titula je i potvrda jedne od najboljih sezona Crvene zvezde u poslednjih dvadesetak godina. Čestitam igračima, treneru Milojeviću, celom klubu i navijačima, mislim da smo bili odlični ove godine, a trudićemo se da sledeće budemo još bolji, rekao je Mrkela.

Na kraju, i Zvezdan Terzić je imao poruku:

– Bili smo dominantni tokom cele sezone. Ovo je najuspešnija sezona Crvene zvezde. Dočekali smo proleće u Evropi, osvojili smo titulu, bili dominantni svih dosadašnjih 34 kola. Čestitao bih igračima, stručnom štabu, svima koji rade u klubu, navijačima. Čestitao bih kompletnoj crveno-beloj porodici. Nadam se da ovo nije kraj i da Zvezdu čekaju još i lepši trenuci, poručio je generalni direktor kluba iz „Ljutice Bogdana 1a“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter