0
Domaći fudbal

FOTO: CRVENA ZVEZDA

MILOJEVIĆ NA FAKULTETU: Najteži momenat u karijeri mi se desio na utakmici sa Krasnodarom

Objavljeno: 27.04.18 u 18:30

Vladan Milojević bio je gost Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Dolazak trenera Crvene zvezde izazvao je veliku pažnju među studentima.

Trener crveno-belih je pomenuti faultet posetio u okviru ‘Savezovih dana sporta’, a veliki broj studenata Ekonomskog fakulteta je na samom ulazu dočekalo Vladana Milojevića želeći da se upoznaju i forografišu.

Jedno od najzanimljivijih pitanja okupljenih studenata ticalo se najtežeg momenta u karijeri trenera Vladana Milojevića:

– Sigurno je to bilo na meču protiv Krasnodara u Beogradu. Pri rezultatu 2:1, koji je nama odgovarao jer nas je vodio dalje, dosuđen je slobodan udarac za gostujuću ekipu. Svi smo znali da je njihov fudbaler Pereira odličan izvođač prekida i u tom trenutku sam se okrenuo ka svom asistentu Kosanoviću, krenuo sam da izustim rečenicu koju je on već izgovorio u tom trenutku: ‘Da li je moguće da sve staje u ovaj jedan šut?’. Na našu sreću Pereira je promašio, ali u tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Da je pogodio siguran sam da danas ne bih sedeo ovde sa vama i da bi sve izgledalo mnogo drugačije, a potom je Milojević od budućih akademskih građana upitan i o timu za sledeću sezonu:

– Kada se sve završi i kada se malo slegnu utisci razgovaraću sa ljudima u klubu. Lepo mi je u Crvenoj zvezdi, u ovom klubu sam od svoje šesnaeste godine i on mi je pružio sve. Sada uživam, a videćemo šta će biti u budućnosti – poručio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter