3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BAŠ SE NAMERAČILI: Atinjani uporni u nameri da otmu Milojevića, ali pita se i Zvezda

Objavljeno: 27.04.18 u 12:23

Sjajni rezultati koje Vladan Milojević beleži na klupi Crvene zvezde nisu prošli neprimećeno ni van granica Srbije, gde postoji veliko interesovanje za njega.

U prethodnom periodu pisalo se o interesovanju Olimpijakosa i PAOK-a da aktuelnog trenera crveno-belih dovedu u svoje redove. Listi grčkih timova koji su zainteresovani za Milojevića sada se pridodao i šampion AEK, koji sa njime žele da napadnu Ligu šampiona.

Atinski crno-žuti osvojili su titulu prvaka države posle 24 godine posta, ali će se po svoj prilici pred start nove sezone rastati sa trenerom Manolom Himenezom.

Kako pišu grčki mediji Himenez se nalazi na meti Sevilje, za koju je nastupao i kao igrač, a koja je nezadovoljna učinkom Vićenca Montele u tekućoj sezoni.

Očekuje se da će Motelana kraju sezone napustiti „Ramon Sandes Pishuan“, a na njegovo mesto doći sadašnji trner AEK-a koji je imao poziv Andalužana i pre dolaska Italijana.

Zbog toga Atinjani već polako traže alternative za Španca, a prvi na listi potencijalnih kandidata je Vladan Milojević koji je dobro poznat tamšnjoj javnosti iz vremena kada je predvodio Panionios.

Ipak kako saznaje HotSport, Zvezda ne želi da se odrekne mladog stručnjaka koji im je ove sezone izvesno doneo titulu i „proleće“ u Evropi i po zvaničnoj overi naslova šampiona Srbije očekuje se da sa njime produži ugovor do 2020. godine.

Ovoj informaciji ide u prilog i to što je Milojević, koji sa crveno-belima ima ugovor do kraja sezone, već počeo da formira ekipu za napad na Ligu šampiona i saradnja sa njime bi mogla da bude ozvaničena već nakon povratka ekipe iz Kruševca.

0
0

3 Komentara

  1. I dalje tvrdim da je Zvezda po kvalitetu igrača, bila među 4 ekipe u ligi Evrope! Da je imala malo hrabrijeg trenera ona bi lako savladala CSKA! Ali, trener je bio mnogo bojažljiv! Neka pogleda kakav je njegov kolega Dijego Simeone, iz Atletika! Da Zvezdinom treneru nedostaje srca vidi se po tome što su mu u totalnom zapećku Adžić, Joveljić i Eraković! Kako takav trener može raditi u Olimšpijakosu?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter